Black Friday

Peste exact o saptamana, adica pe 23 noiembrie 2012, romanii se vor calca in picioare prin online ca sa prinda o reducere de Black Friday – Vinerea Neagra.

Eu as fi ales ca data de Black Friday ziua de 13 noiembrie 2012 pentru ca era ma palpitand dat fiind faptul ca a fost intr-o zi de marti cande se spune ca sunt 3 ceasuri rele si in plus era si o zi de 13… dar aceasta este o cu totul alta poveste.

Se spune ca ziua de Black Friday marcheaza inceputul sezonului pentru cadouri de Craciun si de aceea comerciantii vin cu reduceri semnificative care cel putin teoretic trebuie sa continuie pana in ajun de Craciun.

Romanii au prins gustul reducerilor de Black Friday abia in 2011 cand o parte din magazinele online in frunte cu eMAG au incercat marea cu degetul deoarece, din pacate (sau din fericire) apetitul romanilor pentru reduceri a fost atat de mare incat au pus la pamant de cateva ori in 24 de ore serverele pe care rulau aceste reduceri de Black Friday.

Anul acesta sper ca lucrurile sa fie mai bine gestionate decat in urma cu un an si sa pot prinde si altceva decat o pisica electrocutata – asa arata eMAG cand serverele erau suprasolicitate.