BlackBerry Z10 in teste

Orange pune la bataie 25 de smartphone-uri BlackBerry Z10 pentru a fi testate de public timp de doua saptamani.

E o initiativa curajoasa… spun aceasta deoarece actiunea de selectare a celor 25 de norocosi se face prin intermediul unui concurs: spui de ce-ti doresti sa testezi noul BlackBerry Z10 si pe 7 martie 2013 afli daca vei fi unul din cei 25 de norocosi care vor testa acest smartphone la ei acasa.

Insa mi se pare ciudat un lucru: ti se cere sa spui un motiv pentru care doresti sa testezi acest smartphone dar desemnarea celor 25 care vor testa smartphone-ul se va face prin tragere la sorti si nu vad unde este logica.

Adica nu trebuie sa-ti storci creierii pentru a motiva dorinta ta de a testa noul smartphone BlackBerry Z10 pentru ca oricat de argumentata ar fi motivatia ta hazardul va face legea. Astfel cineva care a inscris un motiv banal de genul Vreau sa-l testez din curiozitate poate avea norocul de a se juca timp de doua saptamani cu acest smartphone. Si dupa aceea… dupa aceea ce se intampla?

Presupun ca se asteapta un feed-back in cadrul programului Orange Smartphone Tester si am banuiala ca aici Orange va avea parte de cele mai neplacute surprize: nu toata lumea se pricepe la review-uri insa tind sa cred ca asteptarile sunt mai mari decat banalele onomatopee cool, beton, cel mai tare smartphone, s.a.m.d.

La finalul perioadei de testare 3 din cei 25 de norocosi vor putea pastra smartphone-ul BlackBerry Z10 pe care l-au testat.

In ceea ce ma priveste imi surade ideea de a testa acest smartphone pentru ca inca de la anuntarea sa a fost prezentat ca fiind deasupra iPhone 5, respectiv deasupra Samsung Galaxy S3. Dar cand ma gandesc ca e cu tragere la sorti ma apuca… sughitul!

La ora redactarii acestui articol peste 5.000 de persoane si-au exprimat intentia de a testa noul smartphone BlackBerry Z10.

Un comentariu la „BlackBerry Z10 in teste”

Comentariile sunt închise.