iChallenge

Peste numai 10 zile va incepe cel de-a treia competitie intre afiliatii 2ParaleiChallenge, numita astfel cel mai probabil datorita faptului ca in jos sunt puse nici mai mult nici mai putin decat 7 smartphone-uri iPhone 5.

Competitia iChallenge se va desfasura intre 22 octombrie si 2 decembrie 2012 si spre deosebire de competitiile anterioare organizate de 2Parale, Fashion Affiliate Challenge si Summer Affiliate Challenge, poate fi accesibila si afiliatilor de rand nu doar super-afiliatilor deoarece unul din cele 7 mari premii, un iPhone 5 va fi acordat prin tragere la sorti la care participa toti afiliatii care au minim 10 comisioane aprobate in perioada competitiei.

Premiile puse in joc pot fi doar motivatia pentru a incerca sa vinzi mai mult mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna si lumea incepe sa alerge dupa Cadouri de Craciun.

Poti castiga unul din marile premii sau poti castiga premii mai micute de genul 100 – 200 de euro dar in mod cert cel mai important castig sunt comisionele pe care le poti castiga, comisioane pe care le poti folosi cum vrei tu: chiar sa-ti cumperi acel iPhone 5 daca in 6 saptamani reusesti sa faci comisioane de aproximativ 1.000 de euro.

Poti alege sa te implici sau nu in acest iChallenge, alegerea iti apartine, dar nu vei sti daca poti decat daca te implici. Statul pe margine nu-ti ofera decat o singura certitudine: sigur nu castigi nimic…

Inregistreaza-te ca afiliat 2Parale si participa la competitia iChallenge! Nu ai nimic de pierdut, ci dimpotriva… castigi pe langa experienta si comisioane din vanzarile generate.