Imi doresc un telefon mobil HTC Magic

Tocmai am aflat de pe Concursuri Online de un concurs pentru bloggeri care pune la bataie un telefon mobil HTC Magic. Am butonat in urma cu ceva timp un HTC Diamond Touch si sincer am ramas impresionat de performantele sale si acum primul impuls e ca imi doresc un telefon mobil HTC Magic. Inca nu-mi dau seama de ce, dar promit sa revin maine dimineata cand sunt mai limpede la cap cu completarile de rigoare. Pana atunci… keep in touch

Si iata-ma revenind asupra acestui articol la distanta de 2 saptamani de la data in care am scris primul paragraf, la fel de confuz ca atunci: imi doresc un telefon HTC Magic, dar de ce ? Aceasta e intrebarea la care multi cauta un raspuns care sa convinga cei 8 jurati…

Uitandu-ma la cat multi ravnesc acest telefon dupa spusele Google („Imi doresc un HTC Magic”) stiu ca nu va fi deloc usor cu juriul, dar cu toate acestea nu ma pot ascunde dupa degete negand unul din motivele pentru care mi-l doresc, desi nu cel dintai: e gratis, iar calul de dar nu se cauta la dinti chiar daca ulterior descoperi ca pe alocuri e nevoie de plombe (dupa review-ul lui Vali Birzoi).

Apoi trecand peste faptul ca, vorba lui Mircea Dinescu, romanii s-ar aseza la coada daca e ceva gratuit fie ca e vorba si de o pereche de palme, am incercat sa privesc problema putin altfel. Daca imi doresc un HTC Magic am cu adevarat nevoie de el ? Pentru a-mi raspunde mie insumi la aceasta intrebare n-am nevoie de prea mult timp de gandire: un HTC Magic este ideal pentru ca am mai multa libertate de miscare, fara sa fiu constrans de spatiul numit birou si fara sa fiu nevoit sa am dupa mine un obiect de cel putin 1 kg (netbook).

O data rezolvata problema necesitatii unui HTC Magic incerc sa privesc lucrurile facand abstratie de faptul ca as putea totusi sa il am in mod gratuit: mi-l doresc, am nevoie de el si e firesc ca atunci cand ai nevoie de ceva sa il cumperi. Eu as cumpara acest telefon HTC Magic ? Momentan ezit sa fac acest pas, pentru ca desi as avea nevoie de un astfel de smartphone, nu e un lucru de care sa nu ma pot lipsi. In plus am experienta cumparaturilor impulsive a gadget-urilor de ultima ora, ca sa descopar mai apoi ca pretul platit de mine la lansarea produsului in Romania se reduce simtitor in urmatoarele 6-12 luni. Nu trebuie sa neglijez nici faptul ca la achizitia unui HTC Magic am de ales in a face un contract pe 2 ani la Vodafone cu un abonamentul de minim 22.08 euro, incepand cu 269 de euro sau la liber la pretul de 469 de euro.

In aceste conditii prefer sa dau dovada de putina prudenta si sa pun pe lista de cumparaturi din urmatoarele 6-12 luni un telefon HTC Magic, aceasta daca nu-mi pune Dumnezeu mana in cap si castig telefonul HTC Magic pus in joc de Vodafone si Gadgeteer.

Aici ma opresc cu motivatia pentru care imi doresc un HTC Magic, juriul e format si el din oameni si sigur vor fi citit suficiente aberatii intelectuale pana acum.

Post scris pentru concursul “Imi doresc un HTC Magic”, organizat de Gadgeteer.ro si Vodafone Romania.

Comentariile sunt închise.