Program de fidelizare MxHost

Pe 1 mai 2010 cand toata lumea era la iarba verde mancand mici, band bere si ascultand manele cei de la MxHost – serviciul unde am gazduite majoritatea site-urilor, lansau un program de fidelizare a clientilor cu vechime mai mare de un an.

Astfel resursele de spatiu si trafic alocate cresc fata de oferta standard in functia de vechimea contului de gazduire. Ca sa beneficiezi de acest program, client MxHost fiind trebuie sa incluzi in site un link do-follow catre serviciul de gazduire MxHost.

Procentele cu care cresc spatiul si traficul alocat le gasiti mai jos:
– vechime peste 1 an: + 25 %
– vechime peste 2 ani: + 50 %
– vechime peste 3 ani: + 75 %
– vechime peste 4 ani: + 100 %
– vechime peste 5 ani: + 125 %
– vechime peste 6 ani: + 150 %

Programul de fidelizare a clientilor MxHost este valabil pe o perioada nedeterminata iar in cazul suspendarii acestui program clientii vor beneficia in continuare de nivelul de resurse alocat pana in acel moment.

Pentru a beneficia de acest program este necesara contactarea departamentului de plati prin mijloacele puse la dispozitie: e-mail, telefon sau ticket.

PS: Inainte de acest program a mai fost lansata o oferta de trecere de la pachetele de gazduire clasice la pachete de gazduire PRO care aveau avantajul unui spatiu de gazduire destul de generos. Trecerea de la pachetul de hosting clasic la cel PRO nu presupune costuri suplimentare ci doar plata in avans pe minim 6 luni. Oferta este valabila si in prezent, trecerea facandu-se numai la cerere.

4 comentarii la „Program de fidelizare MxHost”

  1. Cred ca sunt ok cei de la MxHost dar sincer, imi par cam inflexibile pachetele lor de hosting.

    • La prima vedere asa par dar crede-ma ca sunt baieti de nota 10: suport tehnic impecabil, solutii individuale pentru problemele aparute, s.a.m.d. Iar daca stii sa alegi pachetul potrivit crede-ma ca se merita costurile… eu unul sunt multumit de ei.

  2. Eu sunt din Bucuresti si de ani de zile prefer sa lucrez cu echipa de la MXhost. Foarte seriosi si servicii super. Apelati cu toata increderea. Da si suport tehnic extraordinar.

Comentariile sunt închise.