Advanced Random Post – plugin wordpress

Nu toata lumea iti va descoperi blogul inca de la primul articol, de fapt nici n-ar avea vreun motiv sa o faca, pana la proba contrarie ca blogger esti un mare anonim. Ca ulterior se dovedeste ca ai talent si scrii cu lipici la cititor aceasta e cu totul alta poveste.

O data cu cresterea blogului si a numarului de cititori vei simti nevoia sa aduci la suprafata unele articole pentru a fi citite de cei care te-au descoperit mai tarziu caci desi se spune ca un blog interesant o data descoperit va fi citit cap-coada destul de putini vor face lucrul acesta. Iar pentru a-ti duce la indeplinire misiunea poti folosi un plugin wordpress Advanced Random Post care afiseaza in mod aleator unul sau mai multe articole pe prima pagina a blogului integrandu-le printre cele mai recente articole de pe blog.

Pluginul Advanced Random Post ofera posibilitatea de a selecta maxim 5 articole care sa fie afisate aleator pr prima pagina, de asemenea poate fi selectata pozitia de unde sa inceapa afisarea acestor articole (0 – pentru a incepe afisarea de pe prima pozitie, 1-5 pentru a incepe afisarea dupa primul sau al n-lea articol). Daca nu doriti ca articolele dintr-o anumita categorie sa fie afisate puteti opta pentru excluderea acelei categorii (daca aveti zilnic un articol pentru horoscop nu are rost ca acele articole sa fie scoase in evidenta).

Acest plugin poate fi o alternativa care nu implica nici un fel de modificare a timestamp-ului articolelor la Old Post Promoter – plugin wordpress.

2 comentarii la „Advanced Random Post – plugin wordpress”

  1. NIMENI nu te va citi cap-coada pentru ca oricat de bine ai scrie nu cred ca are cineva timp sa citeasca 500-1000 de articole (in cazul unui blog mic). Eu am ales alta varianta: similar posts si unele articole au link-uri spre articole mai vechi dar si plugingul acesta este unul foarte bun.

    • Uneori cand descoperi un blog bun aceasta esti tentat sa faci, sa-l citesti ca pe o carte… dar din pacate sunt foarte putini care fac asta… chiar daca multi si-ar dori sa citeasca totul timpul nu le permite…

Comentariile sunt închise.