Competition Manager – plugin WordPress

Aflati la inceput de drum sau bloggeri cu experienta si vechime apeleaza din cand in cand la organizarea de concursuri pentru a-si promova blogul. Desi cel mai la indemana este sa organizezi un concurs de tipul: cel mai bun comentator, cel mai bun review sau cel mai bun refferer se poate apela pentru organizarea unui concurs pe blog si la pluginul Competition Manager.

Acest plugin permite organizarea de concursuri pe blog, concursuri de genul intrebare cu variante de raspuns din care doar unul este corect. Dupa instalarea pluginului pentru a lansa primul concurs trebuie mai intai sa definiti o competitie. Acest plugin va este accesibil in interfata administrativa a blogului prin intermediul meniului Articole-Competition.

Se poate defini pe langa intrebarea concursului, cu variantele de raspuns din care doar unul corect, perioada de desfasurare a concursului si poate fi definit un text explicativ ce va fi afisat inainte de afisarea intrebarii si variantelor de raspuns.

Avantajul pe care il vad in folosirea acestui plugin este faptul ca in textul de prezentare a concursului se poate adauga un paragraf in care sa specifice ca pentru a afla raspunsul corect este necesar sa fie accesat un anumit site.

La incheierea concursului selectarea castigatoriului se face cu un singur click in mod aleatoriu.

2 comentarii la „Competition Manager – plugin WordPress”

  1. La următorul concurs o să folosesc şi eu exact acest plugin. Mersi de info. Şi o să particip şi eu la concursul tău. 😉 cine ştie. Poate poate.

Comentariile sunt închise.