Earth Hour – plugin pentru WordPress

Acum o saptamana scriam articolul Ora Pamantului – Earth Hour despre ce ar trebui sa facem in ultima sambata din luna martie a fiecarui an daca ne pasa de planeta noastra, de evolutia gradului de poluare a mediului si de folosirea resurselor naturale fara nici un discernamant.

Astazi am gasit un plugin pentru WordPress numit Earth Hour care o data instalat contorizeaza cat timp mai este pana la „Ora Pamantului”, adica mai exact timpul ramas pana pe data de 28 martie 2009 orele 20:30, si cati bloggeri sau alaturat acestei initiative pana in prezent.
Dar asta nu e tot: in data de 28 martie 2009, la orele 20:30 (ora locala a fiecarui blog) pluginul Earth Hour „stinge lumina” pe blog. Cum? Prin afisarea unei pagini speciale care sa explice cititorilor ca blogul in cauza sustine Ora Pamantului si ca va fi din nou disponibil peste un anumit numar de minute (asta depinde de cand este accesat acel blog).
Pana atunci mesajul ca un blogger este sustinator al Earth Hour va fi afisat discret in partea de sus a blogului.

Eu am instalat deja acest plugin si sper ca ideea sa fie preluata de cat mai multi bloggeri din Romania.

Mai jos puteti vedea cum va arata acest blog pe 28 martie 2009 in intervalul 20:30 – 21:30

4 comentarii la „Earth Hour – plugin pentru WordPress”

    • Momentan nu prea multi dar sigur o sa afle. Eu incerc sa promovez ideea cum pot si pe unde pot, sa vedem ce-o sa iasa din asta…

Comentariile sunt închise.