PageRank – plugin wordpress

Vrei sa stii tot timpul ce Google PageRang are blogul tau ? Vrei ca acest lucru sa fie vizibil pentru oricare dintre vizitatorii tai chiar daca nu au instalat Google ToolBar ?

Solutia pe care o cauti poate fi pluginul wordpress PageRank care afiseaza Google PageRank-ul fiecarei pagini din blogul tau. Poate fi afisat atat ca widget in sidebar, sau in oricare loc de pe blog prin inserarea urmatorului cod:

< ?php if(function_exists('pagerank_display'))pagerank_display(); ?>

Ar mai fi de spus ca se poate opta pentru 3 variante de afisare a PR-ului…

Spor la treaba !!!

2 comentarii la „PageRank – plugin wordpress”

  1. Interesant pluginul, dar nu prea isi are rostul pentru ca PR-ul e irelevant de ceva vreme incoace. Un tip cu 50-100 vizitatori si fara comentarii si linkuri catre el poate avea PR4, iar altul cu peste 1000 vizitatori si cu multime de linkuri poate avea maximum PR3!
     
    Deci, PR-ul nu ajuta cu nimic. Ce am spus mai sus are dovezi, dar nu am chef sa dau exemple. Pur si simplu, crede-ma ca asa e.

    • Depinde cum privesti lucrurile: PR-ul a fost multa vreme folosit drept etalon in evaluarea subiectiva a site-urilor, iar cand toata povestea s-a desumflat oamenii cauta altceva care sa inlocuiasca PR-ul… oricum inca avem bloggeri care se bat cu pumnul in piept pentru ca eu PR 5….

      Si nu trebuie sa te cred ca asa spui tu, te-ai gandit ca stai de vorba cu cineva care stie cu ce se mananca toate acestea ?!

Comentariile sunt închise.