Site-ul zilei: WordPress Plugin Compatibility Checker

Bloggerii cu vechime vor fi observat deja ca platforma de blogging WordPress cunoaste macar 2-3 versiuni noi o data pe an.

Platforma WordPress este apreciata pentru flexibilitatea in ceea ce priveste adaugarea de noi functionalitati folosind pluginuri. Insa cu trecerea de la o versiune mai veche la una mai noua de WordPress este posibil ca pluginurile pe care le aveti instalate sa nu mai fie compatibile cu noua versiune.

Sau sunteti pusi in situatia de a cauta un plugin care sa ofere o anumita functionalitate blogului si descoperiti dupa instalare si activare ca acesta pur si simplu nu merge.

Pentru a va feri de probleme inutile prin updatarea la o noua versiune de WordPress care v-ar putea periclita pluginurile deja instalate sau pentru a nu pierde timpul in zadar cu pluginuri defunctionale pentru versiunea de WordPress folosita exista o solutie: site-ul WordPress Plugin Compatibility Checker.

Pe acest site veti gasi, dupa afirmatiile autorului/autorilor (si tind sa-i cred pe cuvant), peste 5.000 de pluginuri wordpress compatibile cu ultima versiune disponibila pentru download. Nu va mai ramane decat sa aruncati o privire pe site pentru a vedea cum stati la acest capitol.