Statbadge – plugin wordpress

Statbadge e un plugin wordpress care va ajuta sa afisati diverse statistici referitoare la blog.

Astfel puteti puteti opta sa afisati numarul de articole, numarul de pagini, numarul de categorii, numarul de comentarii, numarul de etichete, numarul de widget-uri folosite, numarul de pluginuri. De asemenea puteti afisa informatii referitoare la Google PageRank, Alexa Rank, Technorati Rank sau numarul de link-uri reciproce, dar afisarea acestora din urma nu este foarte exacta ci relativa la Google.

Fiecare din datele ce doriti sa fie afisate pot fi selectate individual, si daca nu doriti sa afisati anumite statistici puteti alege sa nu o faceti.

Acest plugin poate fi implementat prin intermediul unui Widget sau manual adaugand in tema (de preferinda in sidebar) urmatoarea linie:

< ?php if(function_exists(‘statbadge_display’))statbadge_display(); ?>

4 comentarii la „Statbadge – plugin wordpress”

  1. Celor care stiu ca prescurtarea WP vine de la WordPress vreau sa le spun ca pe vremea mea WP venea de la Worp Perfect. Word Perfect a fost cel mai tare editor de texte sub MS-DOS, pe vremea cand Word-ul lui Microsoft nu era decat un biet proiect.

    • Acronimele se adapteaza si ele o data cu vremurile… si nu poti reprosa nimanui nimic caci toate versiunile sunt corecte si nu creaza confuzie pentru ca sunt folosite de grupuri diferite…

Comentariile sunt închise.