Mircea Badea arestat preventiv pentru 29 de zile

Mircea Badea a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru ca a fost prins cu motanul in sac in timp ce-si prezenta emisiunea „In gura presei”.

Procurorii DNA au interceptat si interpretat monologul lui Mircea Badea despre temerile sale de a vedea Celula 3 pe dinauntru ca fiind unul conspirativ.

Trupele speciale au incercuit studioul In Gura lui Mircea Badea si l-au luat ca din oala pe aparatorul idiocratiei din Romania. Asupra sa a fost gasit un sac in care era sechestrat un motan ce raspundea la numele de Felix, motan care s-a dovedit ulterior la analizele de laborator ca era infestat cu purici (de aia vedeati voi emisiunea lui Mircea Badea cu purici).

Iar puricii erau purtatori de antrax, motanul fiind purtatorul de cuvant al opozitiei politice din Romania. Astfel s-a considerat ca Mircea Badea reprezinta un pericol public, elementele anchetei indicand un atentat iminent asupra presedintelui Traian Basescu (infestare cu antrax).

Daca dupa cele 29 de zile de arest preventiv se va dovedi vinovatia lui Mircea Badea acesta va primi pedeapsa capitala: sa stea in fata unei oglinzi si sa se certe cu imaginea sa…

Ultima ora: in stirea de mai sus s-a strecurat o greseala regretabila, cel arestat e Mircea Basescu care a atentat la viata lui Traian Badea

Acest articol este un pamflet, adica e caterinca, si trebuie tratat ca atare !

4 comentarii la „Mircea Badea arestat preventiv pentru 29 de zile”

  1. Tot un experiment seo-spam? 🙂 Cat pe ce sa iau in serios articolul tau, ca nu m-ar mira sa se intample si in realitate asta la cum merg lucrurile in ultima vreme.

  2. Eh, isi joaca si el rolul lui. Pe mine deja m-a plictisit… joaca mult mai bine in reclamele Toyota!

    • Eu m-as fi saturat sa joc rolul acesta… ca doar stii care este culmea culmilor la romani: sa o faci pe-a prostul si sa ramai asa…

Comentariile sunt închise.