Cazare Brasov

Cauți cazare în Brașov și ai ajuns aici? Iată câteva recomandări pentru cazare Brașov aproape de principalele atracții turistice: Piața Sfatului, Biserica Neagră, Strada Sforii, Poarta Ecaterina, Poarta Schei, ș.a.m.d.

Cazare Brașov la Casa Antiqua

Cazare în Brașov la Casa Antiqua
Cazare în Brașov la Casa Antiqua

Casa Antiqua este o pensiune situată în Centrul Vechi al Brașovului pe strada Republicii, Nr.22, la câteva minute de mers pe jos de Piața Sfatului.

Casa Antiqua pune la dispoziție pentru cazare Brașov un număr de 12 camere: o cameră single, 2 camere duble standard, 3 camere duble deluxe, 4 suite cu un dormitor + living și 2 suite cu câte 2 dormitoare.

Detalii despre prețurile practicate și descrierea camerelor le puteți afla din oferta de cazare Brasov de pe site-ul Casa Antiqua.

Website Casa Antiqua: www.casaantiqua.ro

Telefoane: 0733 920 560 / 0368 467 002

Cazare Brașov la Casa Monte Verde

cazare brasov
Cazare în Brașov la Casa Monte Verde

Casa Monte Verde este o pensiune situată de asemenea în centrul vechi al Brașovului pe strada Nicolae Bălcescu, Nr. 26, paralelă cu strada Republicii, la câteva minute de mers pe jos de muntele Tâmpa, Biserica Neagră și Piața Sfatului.

Casa Monte Verde oferă un număr de 13 camere pentru cazare Brașov: o cameră single, 4 camere duble standard, 2 camere duble superioare, 3 camere de familie și 3 suite cu câte 2 dormitoare.

Prezentarea camerelor și prețurile de la Casa Monte Verde se găsesc în pagina cazare Brasov de pe site-ul pensiunii.

Website Casa Monte Verde: www.casamonteverde.ro

Telefoane: 0721 932 324 / 0368 003 779

Reducere Cazare Brasov

Primești 10% reducere orice rezervare telefonică de minim 2 nopți la oricare din pensiunile recomandate în această pagină. Folosește voucherul DELFIN pentru a beneficia de reducerea de 10%.