Cazare în Brașov la Casa Antiqua

Cazare în Brașov la Casa Antiqua

Unii oameni preferă marea, alți oameni preferă muntele, iar unii oameni preferă marea și muntele în egală măsură.

Dacă marea este marea voastră dragoste nu voi încerca să vă conving de contrariu, în ceea ce mă privește gusturile nu se discută dar… pentru cei deschiși la propuneri noi există posibilitatea de combina marea și muntele într-o scurtă vacanță în Brașov, orașul de la poalele Tâmpei.

În prima zi îți faci încălzirea vizitând Centrul Vechi al Brașovului, a doua zi mergi să te bălăcești la Paradisul Acvatic Brașov și în cea de a treia zi simți adrenalina la Parc Aventura Brașov.

Aceasta este doar o idee pentru a petrece o vacanță de 3 zile la Brașov însă dacă-ți dorești o vacanță mai îndelungată în mod cert nu te vei plictisi și vei avea ce vedea în Brașov și în împrejurimile Brașovului.

Cazare în Brașov la Casa Antiqua

Cazare în Brașov la Casa Antiqua
Cazare în Brașov la Casa Antiqua

După ce ai hotărât că vrei să petreci câteva zile la Brașov primul lucru pe care trebuie să-l faci este să cauți cazare în Brașov într-unul din modurile pe care le-am prezentat deja în articolul despre cum să cauți cazare Brașov.

De obicei ne bazăm pe experiențele noastre anterioare sau pe recomandările făcute de celelalte persoane din anturajul nostru pentru a alege un loc de cazare adecvat bugetului nostru și care să răspundă unor așteptări mai mult sau mai puțin obiective.

Așa că îmi voi lua libertatea de a vă recomanda Casa Antiqua pentru a o pune pe lista scurtă de opțiuni atunci când vă căutați cazare la Brașov.

Casa Antiqua este situată în Centrul Vechi al Brașovului pe strada Republicii, într-o clădire din 1799 declarată astăzi monument istoric, aproape de Piața Sfatului și de Biserica Neagră. Renovată și restaurată complet, pensiunea Casa Antiqua a fost gazda a câtorva mii de oaspeți în fiecare an începând cu ianuarie 2014.

Pensiunea Casa Antiqua oferă pentru cazare Brasov 12 camere distribuite astfel: o cameră single, 2 camere duble standard, 3 camere duble deluxe, 4 suite cu un dormitor + living și 2 suite cu câte 2 dormitoare.

Așadar, dacă sunteți interesați de o scurtă escapadă la Brașov, aruncați o privire peste oferta de cazare la Brașov a pensiunii Casa Antiqua și dacă vă decideți că vi se potrivește puteți solicita rezervarea unei camere direct din pagina de prezentare a fiecărei camere.

1 thought on “Cazare în Brașov la Casa Antiqua

Comentariile sunt închise.