cazare brasov

Cazare în Brașov la Casa Monte Verde

Vacanță la munte sau vacanță la mare? E o decizie greu de luat pentru unii dintre noi și ușor de luat pentru alții. E pur și simplu o chestiune de gusturi: poți alege marea, poți alege muntele sau te poți bucura câte puțin din fiecare.

Dacă preferi muntele și orașul Brașov îți face cu ochiul ai nevoie înainte de toate să-ți cauți cazare la Brașov și mai apoi să-ți faci bagajele și lista de obiective turistice pe care vrei să le vizitezi în funcție de cât de lungă va fi vacanța ta la munte.

Recomandarea mea este să începi cu Centrul Vechi al Brașovului unde sunt suficient de multe obiective turistice de vizitat. Apoi poți continua cu o escapadă cu telecabina pe Tâmpa de unde poți admira orașul Brașov de la înălțime (alternativ poți alege traseul serpentinelor pentru a urca pe Tâmpa).

Dacă ești dependent de adrenalină nu trebuie să ratezi Parc Aventura Brașov, iar dacă îți lipsește marea o vizită la Paradisul Acvatic Brașov îți vor oferi momente de relaxare și bălăceală la fel de plăcute ca cele de pe malul mării.

Dacă vacanța ta la Brașov e mai lungă de 3 zile poți începe prin a explora împrejurimile Brașovului: poți alege să faci drumeții montane împreună cu cei dragi sau poți vizita Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov aflate în Râșnov, la 20 de minute de mers cu mașina pornind din Brașov.

Cazare în Brașov la Casa Monte Verde

Cazare în Brașov la Casa Monte Verde
Cazare în Brașov la Casa Monte Verde

Dacă te-am convins că merită să zăbovești în Brașov mai mult de o jumătate de zi trebuie să te gândești unde vei înnopta, adică vei avea nevoie de cazare Brasov.

Eu prefer să mă cazez de fiecare dată în același loc în care am mai fost și m-am simțit ca acasă dar atunci când ajung în destinații noi prefer întotdeauna recomandările celor care s-au bucurat deja de serviciile oferite de o anumită pensiune sau hotel.

Am recomandat deja Casa Antiqua pentru cazare Brașov dar dacă se întâmplă să fie totul ocupat sau dacă vă doriți același nivel de confort la un preț un pic mai accesibil vă recomand cu aceeași căldură să mergeți la Casa Monte Verde.

Casa Monte Verde este situată pe strada Nicolae Bălcescu, paralelă cu strada Republicii la care se poate ajunge în doar câteva minute de mers pe jos. Muntele Tâmpă, Piața Sfatului, Biserica Neagră și alte obiective turistice care te-ar putea interesa sunt situate la doar câteva minute de mers pe jos pornind de la Casa Monte Verde.

Pensiunea Casa Monte Verde oferă un număr de 13 camere pentru cazare Brașov: o cameră single, 4 camere duble standard, 2 camere duble superioare, 3 camere de familie și 3 suite cu câte 2 dormitoare.

Dacă am reușit să vă atrag atenția, puteți afla mai multe despre camere și prețuri vizitând oferta de cazare la Brașov a pensiunii Casa Monte Verde.

Lasă un comentariu