Hotel Belfort

Hotel Belfort Brașov

În primul trimestrul al anului 2017 numărul de înnoptări din Brașov a depășit pentru prima oară numărul de înnoptări din București. Cu toate acestea 6 din 10 unitățile de cazare din Brașov riscă să intre în insolvență.

În aceste condiții, dacă se întâmplă să se ajungă la insolvență, ștafeta este predată de la un investitor la altul și practic unitățile de cazare respective, hoteluri sau pensiuni, continuă să-și desfășoare activitatea de cazare sub o nouă denumire.

Cazare în Brașov la Hotel Belfort

Hotel Belfort
Hotel Belfort

În 5 mai 2017 este anunțată deschiderea unui nou hotel în Brașov: Hotel Belfort și din câte se pare prima săptămână este rezervată complet.

Hotel Belfort este situat pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 4, chiar la poalele Tâmpei, puțin mai sus de magazinul universal Star. Hotelul dispune de un număr de 40 de camere: 4 camere single, 12 camere duble cu pat dublu matrimonial, 20 camere duble twin și 4 apartamente (pat dublu matrimonial în dormitor și canapea extensibilă în camera de zi).

Fiecare cameră este dotată cu seif, filtru de cafea și ceainic, masă și fier de călcat, plus aer condiționat, ceea ce din punctul meu de vedere e un mare plus pentru un hotel de 3 stele.

Micul dejun poate fi servit ultimul etaj, capacitatea sălii de mese pentru servirea micului dejun fiind de 90 de persoane.

Hotelul are 3 săli de conferințe complet dotate cu cele necesare pentru prezentări și au capacități de 30 persoane, 40 de persoane și respectiv 70 de persoane.

Asul din mâneca hotelului Belfort, pe lângă faptul că este situat relativ central (la doar câteva minute de mers pe jos față de Piața Sfatului), este faptul că oferă cele 3 lucruri esențiale preferate de turiștii de pretutindeni: mic-dejun, internet Wi-Fi și parcare proprie generoasă (dar deocamdată se mai lucrează la parcare).

În ceea ce privește prețurile practicate de către hotel Belfort acestea sunt situate în zona de trecere de la prețuri mici spre prețuri medii. Dar cum prețul nu trebuie să fie singurul criteriu după care vă căutați cazare în Brașov, analizând raportul calitate/preț hotel Belfort poate fi o alegere excelentă.

Așadar dacă doriți să îmbinați utilul cu plăcutul (bleisure travel) în orașul de la poalele Tâmpei, gândițivă să treceți pe lista scurtă a spațiilor de cazare din Brașov și Hotel Belfort.