Castiga 2 costume de Craciunita

Se spune ca omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta… asa si blogger-ul nu trebuie sa lase pana in ultima clipa pregatirea cadourilor de Craciun ci trebuie sa caute din timp ceva frumos pentru cei dragi.

Daca sunteti barbat si nu aveti idee ce cadouri sa oferiti persoanei dragi de Craciun (sau daca sunteti de sex feminin si sunteti singure) puteti incerca sa participati la noul concurs lansat la apa pe site-ul de concursuri online: Castiga 2 costume de craciunite oferite de LookSexy, care dupa cum se poate intelege pune la bataie ca premii 2 costume de Craciunita.

Concursul incepe astazi si se incheie pe data 5 decembrie 2009, iar pe 6 decembrie uitati-va in ghetute caci daca ati fost cuminti Mos Nicolae s-ar putea sa va puna in ghetute lozul castigator. Urmeaza ca pana de Craciun sponsorul acestui concurs sa expedieze premiile castigatorilor astfel incat in noaptea de ajun sa-l puteti astepta pe Mos Craciun imbracate in Craciunite (ce-i frumos si lui Mos Craciun ii place).

Iar daca aveti ghinionul sa nu va numarati printre cei 2 castigatori nu disperati: intrati pe Concursuri Online unde mii de concursuri va asteapta, sau puteti trimite Felicitari de Craciun care vor fi la fel de apreciate ca un cadou de Craciun.