Castiga un dispozitiv Power Bank

Se spune ca toamna se numara bobocii… daca ai pus gastele la clocit in primavara… la mine insa se numara concursurile online.

N-au trecut decat doua zile de cand anuntam ca puteti castiga un telefon mobil dual sim Wind Duo 3200 GLOW si iata ca vin sa anunt un nou concurs la care puteti castiga un premiu, ce-i drept mai modest, dar la fel de interesant si util ca celalalt. Pentru cei care se incumeta sa raspunda corect la intrebarea concursului si sunt inscrisi la newsletter sau se inscriu pana la sfarsitul concursului am pregatit ca premiu un Power Bank. Suna ciudat dar nu este asa, in traducere libera putem vorbi de banca de energie, un dispozitiv cu ajutorul caruia putem incarca diverse dispozitive cu tensiunea de alimentare intre 3 V si 5,5 V independent de reteaua electrica, lucru ce poate fi deosebit de util cand suntem departe de o priza.

Daca ti-am trezit interesul intra pe Concursuri Online, acolo gasesti si o descriere completa a premiului pus in joc, bateti capul sa afli raspunsul corect la intrebarea concursului, raspunde la ea, asigura-te ca esti abonat la newslleter si poate vei castiga acel Power Bank.

Comentariile sunt închise.