Castiga un laptop Dell Inspiron Mini 10

Acum 3 zile pe site-ul de concursuri online am lansat un nou concurs avand drept premiu un laptop Dell Inspiron Mini 10.

Mecanismul concursului e cat se poate de simplu: trebuie sa ai un cont de Twitter, cu minim 10 urmaritori/followers, sa dai follow contului @concursuriro si sa dai un retweet postarii care anunta concursul. Optional poti da retweet la orice concurs care ti se pare interesant si crezi ca merita sa afle si altii de el.

Singurul impediment al acestui concurs este faptul ca atingerea a minim de 11.111 de urmaritori/followers ai contului @concursuriro anunta finalizarea concursului, dar nu mai devreme de 15 iulie 2010. Daca ti se pare o cifra nerealista sa stii ca nu esti singurul nemultumit, s-au gasit vreo cativa carcotasi care sa sustina ca asa ceva este imposibil. Eu sunt insa de alta parere si sunt ferm convins ca asa cum am reusit sa adun peste 10.000 de abonati la newsletter voi reusi sa strang in jurul contului de twitter acei 11.111 de urmaritori/followers.

Desemnarea castigatorului se va face folosind site-ul TwitRand(): astfel se selecteaza in mod aleator o persoana care ti-a dat follow si rezultatul poate fi apoi plasat pe twitter.

Daca vrei, si tu poti castiga un laptop Dell Inspiron Mini 10 !

4 comentarii la „Castiga un laptop Dell Inspiron Mini 10”

  1. Mult succes cu concursul. Eu din pacate nu sunt asa de popular pe Twitter (nu i-a venit inca randul 🙂 ), dar poate voi recupera in timp util.

    • Multumesc pentru incurajare ! Sincer nu ma astept ca data de 15 iulie 2010 sa vina cu pragul de followers dorit dar sunt convins ca in 12 luni voi ajunge acolo unde tintesc.

Comentariile sunt închise.