Castiga un telefon mobil dual sim Wind Duo 3200 GLOW

Va amenintam in urma cu cateva zile ca voi da drumul la un concurs cu premii pentru toata lumea nu doar pentru bloggeri.

Ei bine, iata ca ziua aceea a sosit si astazi am lansat la apa un concurs care are drept premiu un telefon mobil dual sim Wind Duo 3200 GLOW. Un telefon care dupa parerea mea imbina utilul cu placutul fara a fi un telefon de fite sau un telefon scump. Organizarea acestui concurs este posibila prin amabilitatea WND Romania si a magazinului Market Online, sponsorii acestui concurs.

Nu o sa intru in detalii in ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale telefonului pentru ca el beneficiaza de prezentarea oferita de sponsori in pagina concursului. Voi spune doar ca mecanismul concursului este unul extrem de simplu si la indemana oricui. In ceea ce priveste transparenta desemnarii castigatorului voi incerca sa inregistrez procesul tragerii la sorti.

Si, poate lipsit de importanta pentru unii, am folosit pluginul wordpress Competition Manager prezentat deja pe acest blog.

Daca te intereseaza un telefon mobil dual sim intra pe Concursuri Online, raspunde la intrebarea concursului si nu uita sa te abonezi la newsletter. Dupa aceasta asteapta tragerea la sorti din 2 noimebrie, poate vei fi fericitul castigator al unui telefon mobil dual sim.

10 comentarii la „Castiga un telefon mobil dual sim Wind Duo 3200 GLOW”

    • nu conteaza cand te-ai abonat, important e sa fii abonat la newsletter-ul Concursuri Online (vezi sectiunea ABONARE PRIN MAIL)… Regulamentul spune clar:

      Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti din randul acelor participanti care au raspuns corect la intrebarea concursului si sunt in acelasi timp abonati la newsletter (ABONARE PRIN MAIL).

    • Deocamdata in mai putin de 24 de ore avem peste 200 de inscrieri… dar astazi in mod sigur lumea abia descopera concursul si din 3.500 de vizitatori cat are site-ul de concursuri sigur se vor mai inscrie cel putin 1.000 de participanti asa ca va fi concurenta destul de mare dar oricum e mai bine decat la Loto 6/49…

Comentariile sunt închise.