Castigatori Super Bingo

Superbingo.ro
Cumpara cartoane Super Bingo

De-aproape 2 luni, mai exact de la 1 Mai 2013, Super Bingo Metropolis a revenit in grila televiziunii Antena 1. De atunci in cele 8 editii au fost zeci, sute sau poate mii de castigatori Super Bingo Metropolis si alte milioane de romani care nu si-au pierdut inca speranta ca se vor numara mai devreme sau mai tarziu pe lista de castigatori Super Bingo Metropolis.

11+1 articole de pe acest blog stau marturie despre parerea pe care o am despre aceasta emisiune-concurs: urmareste tag-ul Super Bingo Metropolis si citeste tot ce am scris.

Poti cumpara cartoane Super Bingo Metropolis, fara batai de cap si cu minim de efort, direct de pe site folosind cardul tau bancar!

Pretul unui carton este de 3,2 lei (dublu fata de editia precedenta cand pretul cred ca era de 1,6 lei). Cartoanele Super Bingo Metropolis pot fi cumparate de la agentii stradali sau chiar online platind cu cardul: minim 2 serii sau multiplu de 2 serii (pretul pentru 2 serii este de 19,2 lei).

Cine sunt Castigatorii Super Bingo Metropolis am spus-o deja intr-un art articol si lucrurile nu s-au schimbat de atunci.

Mai nou, Super Bingo Metropolis + 2Parale = Love Cash, adica orice afiliat 2Parale care a aplicat la campania Super Bingo Metropolis poate castiga 1,5% din valoarea cartoanelor pe care le vinde. Ca exemplificare, daca cineva cumpara online 2 serii de cartoane Super Bingo Metropolis plecand de la banner-ul din acest articol eu ma imbogatesc cu 0,29 de lei.

Si ca sa nu creada cineva ca am scris acest articol ca sa duc pe cineva cu zaharelul trebuie sa stie toata lumea faptul ca lista de Castigatori Super Bingo Metropolis se gaseste pe site-ul oficial al emisiunii-concurs Super Bingo Metropolis:http://www.superbingo.ro/castigatori (o adaugi in bookmark si scapi de grija frunzaritului prin meandrele Google)!

2 comentarii la „Castigatori Super Bingo”

Comentariile sunt închise.