Cel mai mare concurs online

Ieri au inceput ciripeli pe Twitter despre cel mai mare concurs online. Pe Facebook exista deja o pagina pentru cel mai mare concurs online, care a adunat deja peste 2.000 de fani desi pana pe 1 Decembrie 2010 cel mai mare concurs online se vrea a fi o surpriza.

Lasand deoparte faptul ca notiunea de cel mai mare este relativa ce se ascunde totusi in spatele acestei campanii? Unii stiu, cei implicati in aceasta campanie, noi ceilalti ne putem da numai cu presupusul…

Personal, daca e sa ma iau dupa faptul ca acest cel mai mare concurs online este promovat deja printr-o campanie publicitara pe diverse site-uri cu trafic destul de ridicat, tind sa cred ca bugetul campaniei este destul de consistent.

Daca e sa ma iau dupa grafica bannere-lor folosite pentru promovare si grafica paginii de FaceBook as fi tentat sa pariez ca cel mai mare concurs online va fi nimic altceva decat o varianta a jocului de noroc Super Bingo Metropolis pe platforma de socializare Facebook.

Daca ma insel sau nu vom afla cu totii pe 1 decembrie 2010 daca cei implicati nu vor fi preocupati cu sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei. Intre timp puteti sa intrati pe Concursuri Online care dupa umila mea parere este cel mai actualizat site de concursuri de pe plaiurile mioritice.

Comentariile sunt închise.