Concurs „Leapsa: advertorialul saracului?”

A fost o vreme cand lepsele erau la moda printre bloggeri si probabil a fost unul dintre mijloacele care au condus la dezvoltarea blogosferei.

Inainte putini erau cei care se sfiau sa raspunda unei lepse primite de la alti bloggeri, ba chiar pentru unii era un prilej de bucurie deoarece aveau un subiect despre care sa scrie pe blogul personal.

Astazi insa lucrurile par sa se fi schimbat cu 180 de grade: prea putini mai sunt cei care intra in hora unei lepse dintr-un motiv aproape pueril – teama de a da un link catre alt blogger. Acum bloggerii scriu doar din doua motive: din placere dar in acest caz articolele nu contin link-uri externe sau daca au ceva de castigat (advertoriale, concursuri, schimb de articole, s.a.m.d.)

Cand mi-am inceput eu blogul moda lepselor era deja pe panta descendenta, totusi cred ca am primit cel putin o leapsa, daca nu chiar doua lepse, pe care nu am putut sa le onorez din motive 100% obiective: eram strain de subiectul propus si nu voiam sa scriu un articol in care sa-mi dau cu presupusul.

Cu toate acestea sunt convins ca puterea lepselor inca nu a trecut desi sunt ignorate si voi initia o leapsa pe o tema care mie imi este arhi-cunoscuta: concursuri.

Concret as vrea sa aflu din experienta personala a fiecarui blogger ce crede despre concursurile care se perinda prin online si cum crede el ca ar trebui sa se desfasoare concursul perfect care sa nu lase loc de interpretari in randul participantilor.

Propunerea mea de a scrie pe aceasta tema merge catre doi bloggeri pe care-i citesc constant, care participa la concursuri si pe deasupra au avut si sansa de a se numara printre castigatori: Tudor si Gabriel. Si de asemenea ii rog sa transmita mai departe leapsa altor bloggeri despre care au cunostinta ca participa la concursuri si au ceva experienta in acest domeniu.

Bonus: Optional bloggerii care vor da curs acestei lepse pot include in textul articolui un link pe cuvantul concurs catre http://www.concursuri.biz si dupa 100 de zile de la lansarea acestei lepse unul din bloggeri poate castiga un voucher eMAG egal ca valoare exprimata in euro cu numarul bloggerilor care au scris pe tema lepsei ca urmare a unei recomandari primite de la un blogger care participa deja la aceasta leapsa si au inclus in articol link-ul de mai sus.

Si pentru ca exprimarea de mai sus poate sa para unora confuza o sa spun doar atat: nu e vorba despre un concurs propriu zis ci despre o recompensa acordata celor care participa la aceasta leapsa. Daca cineva citeste acest articol si vrea sa scrie despre subiectul mentionat mai sus este liber sa o faca dar din partea mea nu primeste decat un simplu multumesc. Ca sa intre in cursa pentru acel voucher trebuie sa fi fost invitati sa scrie de catre unul din bloggerii aflati in cursa.

Castigator va fi bloggerul cu articolul care mi se pare cel mai util si mai bine argumentat.

Update!!! Au scris deja pe tema sugerata:

  1. Leapşa despre concursuri – Gabriel Ursan (+)
  2. Despre concursuri, leapsa – Petre Dalea (+)
  3. O parere despre concurs – Roberto (+)
  4. Concursurile online pe intelesul meu – Tudor (-)

5 comentarii la „Concurs „Leapsa: advertorialul saracului?””

  1. Multam’ pentru leapsa. Gand la gand cu bucurie. 🙂 Chiar intentionam sa scriu un articol pe aceasta tema.

  2. @Tudor, @Gabriel – ma bucur pentru receptivitatea voastra si sper ca si alti bloggeri sa raspunda invitatiilor lansate de voi de a scrie pe aceasta tema!

  3. Asa zisele campanii lansate de firme, la care lumea se inghesuie sa scrie – in speranta unui castig, au ucis lepsele.

Comentariile sunt închise.