Concursuri Online

Concursuri Online – primul site de acest gen in Romania

Site-ul de Concursuri s-a lansat acum 3 ani, ca o dezvoltare fireasca a unui proiect pornit in 2004, cu scopul clar si bine definit de a oferi celor interesati sansa de a participa la majoritatea concursurile organizate online in tara noastra.

Si trebuie sa spunem ca de atunci reuseste cu succes acest lucru, cu un numar de peste 16.500 concursuri publicate pana la aceasta data si peste 11.000 de abonati fideli.

Odata cu cresterea substantiala a utilizarii internetului in ultimii ani s-a nascut si nevoia de informatie bine targetata, dorinta de a gasi cat mai usor un anumit tip de informatii.

Site-ul de concursuri a completat cu succes aceasta nevoie, devenind un nume cunoscut printre participantii constanti la concursuri si nu numai.

Un concurs iti da sansa de a obtine un produs sau un serviciu pe care l-ai dorit dar iti da si ocazia de a descoperi branduri noi si interesante sau de a verifica fidelitatea prietenilor.

Chiar daca in timp au aparut si alte site-uri de profil si-a mentinut standardele impuse inca de la inceput si aici veti gasi publicate din primul moment concursurile din fiecare zi.

4 comentarii la „Concursuri Online”

  1. Mai, de cand am blog parca vad in multe locuri concursuri. Nu intru la toate, pentru ca nu toate mi se par interesante. Mai nou sunt la roblogfest si am mai intrain vreo doua. Cine stie ce va fi 😀

    • Cheia succesului este perseverenta… stii si singur de la Super Blog 2010 (desi eu nu am la suflet acest concurs).

  2. Este chiar fain site-ul si eu sunt fan concursuri si participari la tot ce e cu castig, pana sa incep sa castig si eu cate una alta pe la cate un concurs eram foarte sceptic cand ii auzeam pe ceilalti dar totul este sa participi si apoi vei vedea daca te prinde sau nu 🙂

Comentariile sunt închise.