Concursuri Online – scurt ghid de utilizare

Pentru ca unii dintre vizitatorii site-ului de concursuri nu prea se descurca in ceea ce priveste navigarea in site pentru a gasi concursuri potrivite cu gusturile lor m-am gandit sa scriu un scurt indrumar.

Asadar, daca esti pasionat de concursuri ai la indememana 5 metode pentru a fi la curent cu cele mai noi concursuri publicate pe site:

 1. vizitezi in fiecare zi site-ul de concursuri sau ori de cate ori ai ocazia;
 2. te abonezi la newsletter si astfel in fiecare dimineata vei primi in casuta de e-mail concursurile publicate in ziua anterioara;
 3. adaugi fluxul RSS al site-ului de concursuri in reader-ul tau si astfel esti informat ori de cate ori este publicat un nou concurs;
 4. urmaresti contul de twitter @concursuriro si esti informat instant de publicarea unui concurs nou;
 5. urmaresti pagina de concursuri pe facebook unde publicarea unui concurs este anuntata la fel de repede ca pe twitter;

Sunt 5 variante de a fi la curent cu cele mai noi concursuri online, fiecare utilizator putand alege ceea ce se potriveste mai bine pentru el.

O alta dilema a celor interesati de concursuri este aceea ca unii sunt interesati doar de anumite categorii de premii sau de concursuri adresate doar bloggerilor.

Solutia este simpla: se foloseste optiunea de cautare din header sau mai rapid se foloseste un link de forma http://www.concursuri.biz/search/premiu/ (premiu fiind orice isi doreste fiecare). Din pacate aceasta metoda nu are o acuratete de 100%: poti cauta un concurs la care premiu sa fie o vacanta in Grecia si ti se pot afisa si concursuri care au ca premiu carti de luat in vacanta sau aparate foto de luat in vacanta.

Exista insa si o a doua solutie pentru care acuratetea este de 100%: dupa ce accesezi site-ul de concursuri dupa http://www.concursuri.biz scrii fara spatii /tag/premiu/ (obtii in final ceva de genul http://www.concursuri.biz/tag/premiu/). De exemplu daca te intereseaza concursurile la care se poate castiga un iPad tastezi http://www.concursuri.biz/tag/ipad/ si vor fi afisate toate concursurile la care premiul este un iPad (sau mai multe).

Daca aveti si alte dileme puneti-le pe tape si voi completa acest scurt de utilizare.

10 comentarii la „Concursuri Online – scurt ghid de utilizare”

 1. Nu am mai participat de mult timp la un concurs. Probabil ca m-am plictisit sau nu ma mai atrag asa de mult. Nu stiu. Ideea e ca prioritatile mele sunt altele acum, dar iti multumesc pentru ghidul de concurs 😀

 2. Nici concursurile nu mai sunt ca odinioara. Acum, daca nu pui ca premiu un iPad si ca metoda de castig numarul de like-uri FB, nu faci nimic.

  • Pe blog nu o sa citesti niciodata ceea ce citesti intr-o carte tiparita… iar online se citesc prea putine carti…

 3. Eu ma declar un fan al tau 🙂 datorita tie plec luna viitoare in Malta.

  In momentul in care mi-am retras adresa de email din listele newsletter blogosfera, am facut o singura exceptie – concursuri.biz. Cred ca e suficient 🙂

  • Multumesc! Vacanta placuta – oricum meritai acel premiu cu prisosinta… chiar si daca ar fi fost prin jurizare dar asa zeita Fortuna a avut grija de tine.

Comentariile sunt închise.