My Black Friday

Black Friday va fi anul acesta pe 29 noiembrie 2013 insa omul gospodar se pregateste din timp: iarna isi face car si vara isi face sania.

Unul dintre acesti gospodari este ContentSpeed care si-a propus sa faca o simulare a marelui eveniment de la sfarsitul lunii noiembrie prin intermediul unei campanii concurs realizata prin intermediul platformei My Black Friday.

Pe scurt sunt puse la bataie 100 de produse in valoare totala aproximativ 5.000 de euro, produse constand in electronice, electrocasnice, incaltaminte si multe alte premii, care pot fi comandate cu un discount de 100% vineri 11 octombrie 2013 incepand cu orele 00:01.

Poti comanda doar un singur produs cu discount de 100% daca esti primul care comanda acel produs. Simplu si eficient!

Mie mi-a placut ideea campaniei, am scris pe blog despre ea tocmai din acest motive si invit pe oricine citeste aceste randuri sa raspandeasca vestea acolo unde se pot face auziti.

6 comentarii la „My Black Friday”

  1. n-am inteles principiul? Adica daca nu-s primul o sa-l platesc? Dar cine imi ofera garantia, ca o fac pe bune oamenii…sau cum imi dai seama ca nu vor fi platite toate produsele?

    • Daca nu esti primul nu primesti nimic daca ai comandat de pe My Black Friday… dar daca ai ajuns pe pagina unuia dintre magazinele participante la campanie si ai comandat ceva… platesti…

Comentariile sunt închise.