Vanzare Concursuri Online

Concursuri Online a fost vandut pe jumatate, adica un procent de 49% nu-mi mai apartine ci a fost cedat unui business angel care momentan doreste sa-si pastreze anonimatul pana este convins ca a investit banii in ceva rentabil.

Voi continua sa ma ocup in continuare de site si pentru ca mai detin 51% din ceea ce inseamna site-ul de concursuri desi nu voi lua singur deciziile majore voi avea drept de veto.

Suma pentru care am cedat 49% din site nu e cea mai buna afacere pe care mi-as fi dorit-o pentru ca nu primesc efectiv banii in mana ci vor fi investiti in mod egal in 4 transe trimestriale pe parcursul urmatoarelor 12 luni. Dar daca e sa privesc jumatatea plina a paharului acest parteneriat imi va aduce pe termen lung un profit net superior decat monetizarea din adsense.

Asa cum spuneam ma voi ocupa in continuare de site ca si pana acum iar noul partener pe langa suma investita se va ocupa de monetizare, de atragerea sponsorilor pentru a oferi concursuri exclusive cu premii consistente si de alte aspecte care tin de marketing si public relations.

Nu am discutat inca pe aceasta tema dar cel mai probabil in urmatoarele 3-6 luni designul va suferi o schimbare in bine atat din punct de vedere al functionalitatii cat si a esteticii.

Pentru carcotasi mai am de facut o precizare: stiu ca azi e 1 aprilie – ziua pacalelilor dar faptul ca anunt vanzarea partiala a site-ului de concursuri online e pur si simplu o pura coincidenta.

8 comentarii la „Vanzare Concursuri Online”

  1. Sincer, asta a fost si prima mea senzatie ca e vorba de o pacaleala desi nu prea cred ca ar fi fost stilul tau sa faci asta.
    Ma bucur pentru tine, stiu ca ai muncit f. mult la site-ul de concursuri si iti doresc sa fie intr-un ceas bun! Mult succes!

    • Multumesc ! Era cazul sa incep sa deleg sarcinile caci o data ajuns tatic nu-mi mai ajunge timpul sa le fac pe toate…

  2. E foarte bine, niste date despre valoarea siteului nu ne poti oferi? E bine ca ai inca 51% din actiuni. Felicitari!

Comentariile sunt închise.