Concurs de fidelitate: castiga lunar cate 50 de lei

Taras-grabis ma apropii incet dar sigur de primul an de blogging si asa cum spuneam in Bilantul a 10 luni de blogging acest an inseamna o medie zilnica de 500 de vizitatori si castigarea ramasagului personal de a scrie macar un articol pe zi cu toate pauzele lungi si dese pe care le-am facut din motive intemeiate.

Pentru a sarbatori asa cum se cuvine aceasta prima aniversare lansez astazi primul concurs de pe Alter Ego Blog: un concurs de fidelitate/fidelizare a celor care ma citesc deja si a celor care ma vor descoperi prin intermediul acestui concurs si vor ramane cititori fideli.

Citește mai mult

My Lucky Number – o campanie Vodafone cu miza mare

Dupa numeroase campanii de promovare in care pentru a castiga macar experienta trebuie sa trimiti SMS-uri ce costa minim 1 euro Vodafone vine cu o noua gaselnita in care practic nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa-ti incerci norocul. E vorba despre concursul My Lucky Number care functioneaza pe principiul loteriei: ca sa te inscrii nu ai nevoie decat de un numar de mobil, indiferent din ce retea, o adresa de e-mail si 6 numere de la 1 la 99.

Citește mai mult