Rezultate alegeri prezidentiale: Basescu si Geoana umar la umar in al II-lea tur de scrutin

Basescu si Geoana merg umar la umar in cel de-al II-lea tur de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei. Vor merge umar la umar pentru ca diferenta intre procentele obtinute de fiecare sunt extrem de mici fiecare din ei obtinand peste 30% din preferintele electoratului.

Desi e vorba doar despre rezultate preliminare este greu de grezut ca Antonescu va reusi sa recupereze procentul de 10% care-l desparte de contra-candidatii sai. Si iata ca s-a adeverit ceea ce scriam aici Fraudarea alegerilor a avut loc in online

Citește mai multRezultate alegeri prezidentiale: Basescu si Geoana umar la umar in al II-lea tur de scrutin

Teoria conspiratiei in viziunea lui Ludovic Orban

Ludovic Orban recidiveaza dupa ce a afirmat ca electoratul lui Traian Basescu este format din cei despre care am vorbit in articolul Alcoolici, tigani si prostituate din toate tarile uniti-va.

Acum, dupa ce a mai tras o dusca, vine si ne spune ca Traian Basescu si Mircea Geoana au facut o intelegere secreta prin care amandoi sa aiba de castigat de pe urma alegerilor prezidentiale ce bat la usa.

Citește mai multTeoria conspiratiei in viziunea lui Ludovic Orban

Voi sunteti nebuni ?! Eu DA…

Cam asa ar spune Traian Basescu dupa ce PDL a propus ca premier tot pe Emil Boc dupa motiunea de cenzura. Mi s-a parut o atitudine de bun simt din partea lui Traian Basescu, o atitudine pe care ar fi avut-o orice roman cred, caci e la mintea cocosului ca atat timp cat un guvern a fost suspendat prin motiune de cenzura nu poti propune ca premier o persoana care nu se va bucura de sustinerea majoritatii parlamentare.

Nu ma asteptam ca presedintele sa accepte prea usor propunerea de premier in persoana lui Klaus Johannis, ma asteptam sa fie tergiversari, negocieri si gasita o cale de mijloc. Doar ca Basescu pare ca a fost lovit de un moment de lipsa de luciditate si propune ca premier o persoana (Lucian Croitoru) care era clar din capul locului ca nu va avea sustinere parlamentara. De aceea am intitulat articolul de fata Voi sunteti nebuni ?! Eu DA… pentru ca gestul lui Basescu mi se pare curata nebunie.

Citește mai multVoi sunteti nebuni ?! Eu DA…

Mircea Geaoana recidiveaza – culmea tupeului unui prostanac

Stiam ca politica e o dama de moravuri usoare dar nu credeam ca poate lua forme atat de usuratice ca cea pe care Mircea Geoana, alias prostanacul, insista sa le promoveze…

Anul trecut in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale acest prostanac al scenei politice romanesti promitea un lucru pe care probabil doar el il credea real: 25.000 de euro prima de instalare romanilor care se intorc de prin strainatate pe unde in afara de munca la negru au fentat statul romani de toate taxele si impozitele pe care le platesc fraierii care au ramas in tara.

Citește mai multMircea Geaoana recidiveaza – culmea tupeului unui prostanac

„Presedintele Meu” primul joc online de strategie inspirat de alegerile prezidentiale din Romania

RealitateaNET ne anunta joi, 17 septembrie a.c., ca impreuna cu Voxline Communication lanseaza jocul „Presedintele Meu” care se doreste a fi un exercitiu electoral in mediu virtual pentru ca rezultatele din cadrul jocului pot fi usor diferite fata de rezultatele din realitate.

In ce consta mai exact jocul? Pai inainte de toate trebuie sa-ti creezi un cont nou si apoi trebuie sa te ocupi de campania electorala a candidatului ales sa-l sustii. Pentru aceasta primesti din start 1.000 de fonduri de campanie pe care ii cheltui cum crezi de cuviinta pentru a promova candidatul pe care-l sustii. Pe baza acestor actiuni de promovare acumulezi puncte care vor conta in clasamentul eficientei fiecaruia.

Citește mai mult„Presedintele Meu” primul joc online de strategie inspirat de alegerile prezidentiale din Romania