Promitem dar nu ne tinem de cuvant

Este bine stiut ca in perioada campaniilor electorale este desartata tolba cu promisiuni desarte. Iar tinta acestor promisiuni electorale este populatia saraca a Romaniei, adica mai bine de jumatate din populatia cu drept de vot…

Noua gaselnita in materie de promisiuni este alocatia pentru copii care conform unui proiect de lege aprobat ieri in senat aceasta va creste in 2010 pana la valoarea de 150 de lei. Daca aveti copii nu va grabiti sa va bucurati si nici nu va faceti socotelile cu cine sa votati pentru ca legea aceasta vine cu cateva amendamente care va pune pe ganduri chiar si pe cei fara copii.

Citește mai multPromitem dar nu ne tinem de cuvant

Tara arde si baba se piaptana

Se dau zeci, sute sau poate mii de tunuri in Romania si fie ca e prea incalcita treaba, fie ca aceasta se vrea de fapt, nimeni nu este pedepsit pentru aceasta si ne trezim cu imbogatiti peste noapte din banul public.

In schimb cand vine vorba de lucruri marunte, uneori fiind vorba de greseli din partea aparatului birocratic, ne auto-sesizam automat din oficiu si trimitem somatii cetateanului onest care are nu are alta vina decat aceea ca s-a nascut in Romania.

Ceea ce o sa va povestesc in continuare nu e nicidecum o poveste SF ci una cat se poate de reala si care prin natura ei sfideaza orice reguli elementare de bun simt, fara nici un fel de respect fata de cetatenii Romaniei.

Citește mai multTara arde si baba se piaptana