Blogul a implinit 4 anisori

Nici nu mi-am dat seama cand a implinit blogul 4 ani… pe 18 februarie 2009 scriam ca De astazi intru in Liga Bloggerilor Anonimi!

Se pare ca am avut dreptate intr-un fel, fara sa-mi dau seama… dupa perioada entuziasta a intervenit acel ceva, diferit de la caz la caz… si blogul a ramas doar in mijloc, nu un scop in sine…

Daca e sa ma iau dupa numarul de articole scrise ajung sa cred ca am scris in medie un articol la fiecare doua zile, dar din pacate m-as imbata singur cu apa plata… au fost luni in care nu stiu daca am scris macar un singur articol…

Citește mai mult

Windows 7 la ceas aniversar

In urma cu un an va spuneam ca Windows 7 a sosit oficial si in Romania, se intampla in 22 octombrie 2009.

Iata ca a trecut deja un an si se cuvine sa-i uram cele cuvenite: La Multi Ani si sa fie cel putin la fel de longeviv si utilizat ca Windows XP. Spun aceasta dintr-o perspectiva personala pentru ca urasc schimbarea, mai ales cand vine vorba de sistemele de operare.

Cu ocazia implinirii unui anisor de Windows 7 Microsoft a publicat cateva date interesante:

Citește mai mult

Director Web Smarty

Se vede bine treaba ca am inceput sa imbatranesc si incep sa uit aniversarile propriilor copilasi – site-urile din portofoliu.

Pe 12 mai 2010, Smarty – primul meu director web a aniversat 4 ani de cand e lansat la apa si de la mersul de-a busilea am invatat sa mergem, apoi sa alergam (scuze de limbaj, asa se intampla cand devii tatic in adevaratul sens al cuvantului).

Citește mai mult

Un an de dat cu parerea prin blogosfera

Astazi 18 februarie 2010 se implineste un an de cand mi-am bagat nasul in blogosfera.

Daca am pastrat calea despre care scriam in primul articol De astazi intru in Liga Bloggerilor Anonimi sau m-am abatut de la ea o poate spune fiecare cititor al acestui blog indiferent ca a fost alaturi de mine chiar de la bun inceput sau m-a descoperit mai tarziu. Dar daca e sa-mi spun parerea strict subiectiva vis-a-vis de cele spuse in acel prim articol cred ca n-am calcat prea departe de traseul proiectat in blogosfera.

Citește mai mult

7.777 de concursuri online

Astazi, 1 Decembrie 2009, pe langa Ziua Nationala a Romaniei mai sarbatoresc ceva: pe site-ul de Concursuri Online am atins pragul de 7.777 de concursuri listate incepand din data de 29 octombrie 2007, moment de la care proiectul functioneaza in formula cunoscuta in acest moment.

De ce sarbatoresc atingerea pragului de 7.777 de concursuri listate ? Pentru ca cifra 7 are o semnificatie aparte pentru mine:

Citește mai mult

Concursuri Online – scurt istoric

Ieri s-a lansat Windows 7 in Romania, astazi am atins pragul de 7.000 de concursuri listate pe Concursuri Online care peste 7 zile aniverseaza 2 anisori de cand ruleaza sub WordPress.

Pentru unii un site care sa adune intr-un singur loc concursuri online poate parea un moft, pentru altii e o mana cereasca (ca sa nu zic mura-n gura), iar pentru mine e o pasiune transformata in succes. Dar in spatele acestui succes se ascund mai bine de 5 ani de perseverenta continua, asa ca in continuare voi incerca sa va prezint istoria romantata a unuia dintre cele mai vechi site-uri de concursuri online. Si chiar daca poate nu e prima initiativa de acest gen, este singura care a rezistat in timp…

Citește mai mult