Gratuit: avast! Internet Security

Avast Internet Security
Avast Internet Security

avast! Free Antivirus si avast! Internet Security sunt doua solutii antivirus pentru utilizatorii casnici.

Eu folosesc de vreo 9 – 10 ani avast! Free Antivirus si in toata aceasta perioada pot spune ca sunt foarte multumit de prestatia acestui antivirus.

Comportamentul meu de utilizator preventiv cumulat cu capacitatea de detectie a acestui antivirus mi-au tinut toate calculatoarele curate in tot acest timp si chiar daca mi-au mai scapat cateva fisiere suspecte n-am avut niciodata vreo problema majora.

Citește mai mult

Bitdefender Safe Greetings

Bitdefender Antivirus are un mod aparte de a ne transmite cele bune pentru noul an 2013 – Have a Safe 2013, adica: Trimite o felicitare cu sfaturi de securitate si poti castiga licente Bitdefender pentru a-ti proteja mobilul, laptopul si desktopul! Daca vrei sa tramsiti mai departe cunoscutilor tai experienta mea in materie de securitate… … Citește mai mult

Facebook ne baga pe gat SiteAdvisor

Facebook poate fi pervers si nesimtit cate o data, adica mai tot timpul cand iti este lumea mai draga…

Astazi am descoperit ca toate link-urile postate pe pagina de concursuri pe Facebook atunci cand vrei sa le accesezi iti afiseaza urmatorul mesaj:

Security Alert: This Link May Not Be Safe
Facebook has teamed up with McAfee to help protect you online. The link you are trying to visit has been identified as potentially unsafe by our trusted partner. Visit the Facebook Security Page to learn more about staying safe on the Internet.

To stay safe outside Facebook, get the free SiteAdvisor plug-in.
Protection provided in collaboration with McAfee SiteAdvisor.

Citește mai mult

BitDefender la liber

Dupa ce BitDefender mi-a pus asteptarile pe bigudiuri, lucru de care am scris in articolul Promovare BitDefender, sau cum sa-ti dai cu firma in cap, vine si spune: luati gratuit si fara limita de descarcari BitDefender Internet Security 2010 cu licenta valabila timp de 6 luni.

Cum e posibil asa ceva? Simplu, intri pe Go4IT descarci antivirusul si let’s go… dar trebuie sa te grabesti ca pe 18 decembrie 2009 se inchide robinetul

Citește mai mult

Promovare BitDefender, sau cum sa-ti dai cu firma in cap

In urma cu vreo luna se lansa BitDefender 2010, solutie antivirus romaneasca destul de controversata pentru mine: unii lauda BitDefendar ca ar fi cea mai buna solutie de a-ti proteja calculatorul impotriva virusilor informatici si a altor ganganii din mediul virtual, insa din experienta proprie si personala am tras concluzia ca exista solutii alternative gratuite si cel putin la fel de eficiente.

In primul rand ceea ce nu m-a atras la BitDefender a fost faptul ca manca enorm de multe resurse, atat de multe ca uneori se bloca calculatorul sau in timp ce el isi facea treaba eu puteam sa fac cu totul altceva numai sa nu fie legat de calculator. Apoi fiind abonat la revista XtremPC, daca doream sa folosesc BitDefender pe post de antivirus trebuie sa bag in fiecare luna codul corespunzator care se gasea in paginile revistei, dupa a doua luna am renuntat sa mai folosesc BitDefender.

Citește mai mult