Primul portal de concursuri online

Spuneam in urma cu ceva timp in articolul Lauda-ma gura c-o sa-ti dau friptura ca toata lumea se declara in online, si nu numai in online, a fi pe locul intai.

Nu conteaza ca in realitate lucrurile poate stau putin altfel si ca luate aceste declaratii la bani marunti pot fi lesne demontate, ceea ce surprinde e faptul ca acesti lideri auto-intitulati manipuleaza cu o usurinta greu de imaginat masele de utilizatori pentru ca nimeni nu-si bate capul sa demonstreze contrariul decat daca este direct implicat in aceasta competitie sustinuta nu de date concrete ci de false declaratii sau doar de date partiale astfel prezentate incat sa serveasca interesele respective.

Citește mai multPrimul portal de concursuri online

Lauda-ma gura c-o sa-ti dau friptura

Va este cunoscuta zicala, nu ? Este foarte actuala si ar putea fi completata cu alta asemanatoare: lauda de sine nu miroase a bine.  Sau mai pe romaneste pute de-ti muta nasul din loc… si aceasta fara nici un fel de baza care sa sustina laudele. E vorba mai degraba de lauda desarta, o incercare de a induce o imagine care nu este conforma cu realitatea dar care ti-ar placea sa fie asa.

Daca nu zilnic, macar o data pe saptamana citesc despre lansarea unui site care declara cu turle si trambite ca e PRIMUL… primul in ce sens ? Ca un studiu mai amanunit asupra pietii demonstreaza clar si fara echivoc ca aceste aspect tintit este in neconcordanta cu realitatea. Nu este primul nici din punct de vedere cronologic, nu este nici primul care pune in practica aceasta idee si nu este nici cel mai vizitat site de profil. Si cu toate acestea incearca crearea unei stari de confuzie prin comunicate de presa care sunt preluate fara nici un fel de discernamant.

Citește mai multLauda-ma gura c-o sa-ti dau friptura