Fara publicitate prin bannere

Dupa lupte seculare ce-au durat… nici nu mai stiu cat ca nu le-am tinut socoteala, am ajuns la aceeasi concluzie la care au ajuns si altii inaintea mea: bannerele nu mai sunt ceea ce-au fost o data pentru publicitatea online.

Interactiunea vizitatorilor/cititorilor blogului cu bannerele este atat de mica incat nu se justifica prezenta lor pe blog nici macar din punct de vedere estetic.

Asa ca voi pune capat afisarii bannerelor pe blog, probabil definitiv… caci in mod sigur nu voi ajunge sa am cateva zeci de mii de afisari care sa justifice un CRT de 1%.

Keep in touch…

Alo domnii de la IAB Romania: de cookies nu s-a auzit in curtea domniilor voastre ?

IAB Romania impreuna cu eResearch Corp desfasoara nu stiu ce studiu legat de satisfactia consumatorului vis-a-vis de publicitatea intalnita pe site-urile romanesti.

Pana aici lucrurile par in regula, poate vor oamenii care participa la studiu sa-si exprime dezaprobarea fata de reclamele intruzive sau fata de reclamele care apar simultan cate doua-trei, acoperind tot continutul util al unui site, cu un fundal muzical pe care nu ai cum sa-l opresti si, cireasa de pe tort, nu prea gasesti X-ul cu ajutorul caruia sa inchizi reclama care intra cu picioarele murdare pe monitorul tau.

Citește mai multAlo domnii de la IAB Romania: de cookies nu s-a auzit in curtea domniilor voastre ?