La cumpana dintre ani !

La cumpana dintre ani unii ciocnesc o cupa de sampanie, dar clipa aceea nu dureaza decat extrem de putin… Cert este ca mai toata lumea isi face un bilant despre ceea ce a fost si ceea ce isi doreste de la noul an.

Cat ma priveste anul 2010 a fost un an bun spre foarte bun indiferent cum as incerca sa privesc lucrurile: n-am realizat tot ceea ce mi-as fi dorit insa privind jumatatea plina a paharului pot spune ca sunt multumit, altfel nemultumitului i se ia darul.

In primul rand am devenit tatic si aceasta m-a facut sa re-evaluez prioritatile si sa descopar ca majoritatea lucrurilor care ne inconjoara nu au absolut nici o valoare. Tot ceea ce ne dorim, sau aproape totul, nu sunt altceva decat mijloace si nu scopuri in sine de urmat sau de dorit.

Citește mai multLa cumpana dintre ani !

Bilant negru pentru blog

Dupa ce s-a nascut un pui de blogger, vorba cuiva de pe aici, posturile pe blog s-au rarit considerabil si oricat de mult mi-as fi dorit sa pastrez ritmul de minim un articol pe zi asa cum imi propuneam in Experiment blogosferic, ramasag cu mine insumi nu am reusit. De vina nu e statutul de parinte asa cum pare la prima vedere: familia e familie, jobul e job si pasiunea e pasiune, iar pana acum am reusit sa pastrez un echilibru aproape perfect intre aceste lucruri.

Totusi cum timpul n-ajunge niciodata iti reordonezi prioritatile, iar bloggingul pentru mine nu e o prioritate ci doar un exercitiu de exprimare, si faci ceea ce e cu adevarat important pentru tine si pentru cei din jurul tau carora le datorezi intr-un fel sau altul ceea ce esti, in primul rand ca om si apoi intervin celelalte roluri sociale.

Citește mai multBilant negru pentru blog

Bilantul a 10 luni de blogging

Vineri 18 decembrie 2009 se vor impini 10 luni de cand am scris primul articol pe acest blog cochetand cu ideea de blogging. In tot acest rastimp blogul a evoluat pozitiv chiar daca nu spectaculos si privind retrospectiv ma pot declara multumit de evolutia sa.

Astfel am reusit sa castig ramasagul cu mine insumi despre care va vorbeam aici: Experiment blogosferic, ramasag cu mine insumi, in momentul de fata blogul insumand 370 de articole (371 cu cel de fata). Media numarului de comentarii pe articol fiind de 5 comentarii, nu e stralucit dar e mai mult decat nimic.

Citește mai multBilantul a 10 luni de blogging

Astazi despre ieri – amintiri din viata de blogger

Saptamana trecuta, in ziua de joi cred, s-au implinit 4 luni de cand cochetez cu statutul de blogger amator in devenire…

4 luni nu e un timp suficient pentru ati da seama daca ceea ce faci este bine, daca esti bun la asa ceva sau doar poluez blogosfera, dar faptul ca nu am renuntat e un lucru bun. N-am reusit sa fiu consecvent in ale scrisului (in medie am scris mai putin de un articol pe zi) dar de cand am incercat Experiment blogosferic, ramasag cu mine insumi am reusit sa scriu macar un articol in fiecare zi, ceea ce nu e deloc rau tinand cont ca sunt extrem de ocupat si blogul nu e nici un hobby si nici o prioritate.

Citește mai multAstazi despre ieri – amintiri din viata de blogger