Black Friday

Peste exact o luna, pe 29 noiembrie 2013, va fi Black Friday – ziua in care fiecare din noi spera sa cumpere tot ce-si doreste cu 99% reducere…

In Romania prima editie a Black Friday s-a derulat in 2011 luand pe mai toata lumea pe nepregatite… de-atunci am ramas cu amintirea pisicii electrocutate care era afisata pe site-ul eMAG atunci cand serverele nu mai faceau fata hoardelor de cumparatori.

In 2012 lumea stia la ce sa se astepte si a fost dezmat organizat in toata regula… toata lumea s-a distrat pe cinste… dar din pacate eu n-am facut multi purici cu aceasta ocazie: n-am reusit sa prind la reducere nimic din ce ma intereseaza si nici la capitolul marketing afiliat n-am excelat.

Citește mai multBlack Friday

My Black Friday

Black Friday va fi anul acesta pe 29 noiembrie 2013 insa omul gospodar se pregateste din timp: iarna isi face car si vara isi face sania.

Unul dintre acesti gospodari este ContentSpeed care si-a propus sa faca o simulare a marelui eveniment de la sfarsitul lunii noiembrie prin intermediul unei campanii concurs realizata prin intermediul platformei My Black Friday.

Citește mai multMy Black Friday

Black Friday

Peste exact o saptamana, adica pe 23 noiembrie 2012, romanii se vor calca in picioare prin online ca sa prinda o reducere de Black Friday – Vinerea Neagra.

Eu as fi ales ca data de Black Friday ziua de 13 noiembrie 2012 pentru ca era ma palpitand dat fiind faptul ca a fost intr-o zi de marti cande se spune ca sunt 3 ceasuri rele si in plus era si o zi de 13… dar aceasta este o cu totul alta poveste.

Se spune ca ziua de Black Friday marcheaza inceputul sezonului pentru cadouri de Craciun si de aceea comerciantii vin cu reduceri semnificative care cel putin teoretic trebuie sa continuie pana in ajun de Craciun.

Citește mai multBlack Friday