Internet Explorer 9 & RoBlogFest Fail

Felicitari! Inscrie-te in tragerea la sorti!

Acesta este mesajul care apare pe un banner de pe unul din cele 63 de bloguri inscrise in acest concurs. Dar cand dai click pe banner se deschide un formular de inscriere care… se inchide atunci cand vrei sa-l completezi…

Aceasta in conditiile in care folosesti pentru navigare chiar Internet Explorer 9, caci daca esti pe un alt browser te trimite la click spre pagina concursului de pe RoBlogFest.

Citește mai multInternet Explorer 9 & RoBlogFest Fail

Mozilla Firefox 3.5 – un browser ce promite sa fie mult mai rapid

Nu o sa va desenez acum un browser desi stiu ca sunt inca foarte multi utilizatori de calculatoare si internet pentru care internetul nu e nimic altceva decat iconita aia sub forma unui e mic de tipar aflata undeva la loc de cinste pe desktop (unii ar spune ca e pe monitor)

Astazi in timp ce-mi faceam constiincios treburile sunt anuntat ca exista o noua actualizare a browserului pe care il folosesc frecvent. E vorba despre Mozilla Firefox, iar ultima versiune este Firefox 3.5 (au sarit de la 3.0.11 direct la 3.5).

Citește mai multMozilla Firefox 3.5 – un browser ce promite sa fie mult mai rapid

WP-UserAgent – plugin wordpress

Nu orice plugin wordpress creat vreodata este cu adevarat util sau neaparat necesar dar exista unele care desi nu sunt necesare imbina utilul cu placutul si poate determina, intr-o oarecare masura, pe cei care citesc si te comenteaza sa ia masurile necesare pentru a fi cu browserul la zi. Sau, de ce nu, vazand ca ceilalti comentatori folosesc un alt browser vor avea curiozitatea sa vada despre ce-i vorba si astfel vor descoperi ca internetul nu inseamna doar Internet Explorere, browser-ul implicit cu care vine sistemul de operare Windows aflat pe majoritatea calculatoarelor romanilor.

Citește mai multWP-UserAgent – plugin wordpress