Cadou Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung se pare ca investeste tot mai serios in capitolul promovare si imagine!

In luna lui Martisor orice smartphone cumparat iti poate aduce zilnic cate doua Samsung Galaxy S3 Mini in valoare de 1.199,99 lei fiecare.

Un smartphone Samsung Galaxy S3 Mini Albastru si un smartphone Samsung Galaxy S3 Mini Alb se ofera cadou zilnic prin tragere la sorti din randul celor care in ziua anterioara au inregistrat in aplicatia campaniei promotionale smartphone-ul cumparat in perioada 1 – 31 martie 2013.

Citește mai mult

Mos Craciun mi-a adus un laptop Apple MacBook Air

Mos Craciun a venit mai devreme la mine anul acesta si mi-a pus sub brad (brad pe care-l voi impodobi peste vreo 10 zile) un laptop Apple MacBook Air.

Se vede treaba ca am fost copil cuminte si mosul a citit scrisoarea mea in care i-am scris ca vreau sa-mi aduca un cadou care sa ma surprinda placut.

Citește mai mult

Calul de dar nu se cauta la dinti

Dar daca esti roman, cel mai probabil ca vei avea tot timpul ceva de comentat atunci cand primeste ceva cu titlu gratuit, adica in dar…

La noi nimic nu este luat asa cum este, bunele intentii iti sunt rastalmacite incercand sa descopere in spatele unei fapte bune vreun gand ascuns… Practic am incetat sa mai credem in fapte bune, daca cineva face asa ceva in mod cert se va gasi cineva care sa-l acuze ca are ceva matarial de castigat de pe urma faptei sale. Linistea launtrica nici nu intra in discutie pentru carcotasi…

Citește mai mult