Cadouri de Craciun

Se spune ca nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a darui… se spune dar cu toate acestea cele mai multe cadouri se fac in perioada Sarbatorilor de Iarna!

Goana dupa cadouri incepe de pe la jumatatea lunii noiembrie si primele cadouri ajung sa fie puse in ghetutele celor dragi de catre Sfantul Nicolae. Apoi toata lumea il asteapta pe Mos Craciun sa puna sub brad mult asteptatele Cadouri de Craciun.

Acum speram, indiferent de varsta – copii, parinti, bunici – sa primim acele lucruri la care unii dintre noi viseaza un an intreg cu speranta ca Mos Craciun va fi cel putin la fel de darnic ca in ceilalti ani.

Indiferent de valoarea materiala a cadoului pus sub brad ceea ce conteaza in primul rand este gestul in sine caci nu degeaba se spune: daruind vei dobandi

Black Friday

Peste exact o saptamana, adica pe 23 noiembrie 2012, romanii se vor calca in picioare prin online ca sa prinda o reducere de Black Friday – Vinerea Neagra.

Eu as fi ales ca data de Black Friday ziua de 13 noiembrie 2012 pentru ca era ma palpitand dat fiind faptul ca a fost intr-o zi de marti cande se spune ca sunt 3 ceasuri rele si in plus era si o zi de 13… dar aceasta este o cu totul alta poveste.

Se spune ca ziua de Black Friday marcheaza inceputul sezonului pentru cadouri de Craciun si de aceea comerciantii vin cu reduceri semnificative care cel putin teoretic trebuie sa continuie pana in ajun de Craciun.

Citește mai multBlack Friday

Felicitari de Craciun

Pana la Craciun au ramas mai putin de trei saptamani si deja febra pregatirilor pentru Sarbatorile de Iarna este in toi.

Deja Mos Nicolae a pus in ghetutele celor cuminti un dar oricat de simbolic a fost acesta. Iar Mos Craciun se pregateste sa puna sub bradul de Craciun toate acele cadouri despre care i-ati scris pe parcursul acestui an si despre care stie ca aveti mare nevoie (asa am citit undeva).

Tot in aceasta perioada uitam supararile si trimitem celor dragi si numai lor felicitari de craciun, doar ca acum nu o mai facem prin metoda clasica ci apelam la revolutionarul internet.