Cand trecem la ora de iarna in 2013?

Cand trecem la ora de iarna in 2013?

Cum sta treaba cu ora de vara si ora de iarna am tot explicat dar se pare ca sunt inca suficient de multi oameni (prea multi poate) care inca isi mai pun aceasta intrebare desi in aceasta era a gadgeturilor nici nu trebuie sa ne mai batem capul caci cu foarte mici exceptii toate fac trecerea la ora de iarna/ora de vara automat.

Citește mai multCand trecem la ora de iarna in 2013?

Cand trecem la ora de vara in 2013?

Cand trecem la ora de vara in 2013? Chiar daca regulile sunt extrem de simple sunt inca totusi prea multi oameni care isi pun intrebarea de mai sus Trecerea la ora de vara se face in ultima duminica a lunii martie si pana in ultima duminica a lunii octombrie cand se revine la ora oficiala/ora … Citește mai mult Cand trecem la ora de vara in 2013?

Cand se schimba ora?

Despre trecerea la ora de vara am scris pe scurt in 2010 cu referinta la ora de iarna unde am prezentat mai pe larg conceptul de ora oficiala (ora astronomica) si motivele pentru care se fac aceste schimbari de doua ori pe an.

Lucrurile par cat se poate de clare si viata merge mai departe chiar daca o zi din an are 25 de ore, iar alta zi din an are doar 23 de ore.

In 2012 eu personal am o mica dilema: cand se schimba ora?

Citește mai multCand se schimba ora?