Cu reducere sau fara reducere?

Din ciclul cash back doresc sa va semnalez o noua aparitie in online-ul romanesc: site-ul www.cureducere.ro Din pacate nu exista informatii care sa convinga potentialul utilizator de credibilitatea proiectului. Dar ca idee este bine ca mai avem un proiect de cash back. In alta ordine de idei, ca sa nu scriu un alt articol pe … Citește mai mult Cu reducere sau fara reducere?

Cash Back: bani inapoi la cumparaturi

Marketing Afiliat, Reduceri Colective si Cash Back par sa fie cateva modele de business la moda in online-ul romanesc.

Marketing Afiliat: promovezi ofertele magazinelor dintr-o anumita retea de afiliere si primesti comision din vanzarile efectuate.
Cea mai cunoscuta retea de afiliere de la noi este 2Parale despre care am scris in urma cu 3 ani.
ProfitShare de la eMAG desi nu este o retea ci doar un serviciu de marketing afiliat poate fi si el nominalizat aici.

Reduceri Colective: pe scurt si pe intelesul tuturor, daca pentru un produs exista un numar minim de clienti acesta se vinde la pret de en-gross. Aceasta era ideea initiala dar vad ca mai nou se poarta, nu cumpararea produsului ci a unui voucher care sa-ti permita achizitionarea produsului sau a serviciului la reducere.

Cash Back-ul, asa cum am spus si in titlu inseamna ca primesti bani inapoi cand faci cumparaturi. Dar din pacate in Romania astfel de proiecte sunt intr-o faza incipienta si nu exploateaza la maxim potentialul.

Citește mai multCash Back: bani inapoi la cumparaturi