Concursuri Online – o alternativa eficienta de promovare online

Printre diversele forme de promovare, concursurile si promotiile online, s-au dovedit a fi de-a lungul timpului o alternativa eficienta de promovare online, dovada a acestei afirmatii fiind si faptul ca nu exista zi in care sa nu fie lansat un nou concurs sau o noua promotie.

Concursurile si promotiile sunt o alternativa de promovare eficienta in care un buget limitat poate fi folosit pentru un public tinta foarte larg si diversificat.

Oricine, sau aproape oricine, isi poate permite sa organizeze un concurs indiferent cat de mic este bugetul alocat pentru premii. Dar la randul lor toate aceste concursuri au nevoie sa fie promovate astfel incat sa fie cunoscute de publicul tinta altfel risca sa nu se obtina rezultatele pentru care a fost lansate. Acesta etapa este rezolvata cu brio daca site-ul este listat de catre liderul in domeniul, portalul de concursuri.

Citește mai mult

Concursuri Online

De cand am trecut de pragul de 100.000  de vizitatori pe luna pe site-ul de concursuri ma gandesc tot mai serios sa organizez un concurs pentru bloggeri.

Si nu orice fel de concurs, ci un concurs de concursuri din care absolut toata lumea va avea ceva de castigat garantat 100%, atat eu ca organizatorul al concursului pentru bloggeri cat si fiecare blogger in parte.

In principiu ma gandesc sa pun la bataie aproximativ 500 de euro din banii mei de buzunar cu ajutorul carora sa ofer un premiu constant intr-un netbook (laptop ultra-portabil) cu abonament la internet mobil pentru un an de zile. Si m-am gandit ca pentru un blogger ar fi ideal un laptop Asus Eee PC 1005 HGO, care cel putin din punct de vedere teoretic ofera o autonomie de 8 ore si vine cu modem 3G+ incorporat.

Citește mai mult

Castigatori Super Bingo Metropolis

To be or not to be… sau altfel spus cine sunt castigatorii Super Bingo Metropolis si cine sunt pierdantii ?!

A trecut o luna de cand s-a lansat Super Bingo Metropolis, au fost deja 5 editii ale minunatului joc de tip Caritas care promite sa scoata tara din criza si se pare ca cel putin la nivel mediatic fenomenul Super Bingo Metropolis este un real succes: cand unul castiga ceilalti pierd… toti banii mai putin speranta ca saptamana viitoare va veni si randul lor.

N-o sa mai aduc in discutie moralitatea acestui joc de noroc, am vorbit destul despre Super Bingo Metropolis. Am descoperit insa ca in mediul online baietii destepti au profitat din plin de goana romanului dupa imbogatirea prin metode facile si au lansat bloguri nisate pe acest segment care se grabesc sa anunte cu o saptamana inainte castigatorii Super Bingo Metropolis de parca ar fi clar-vazatorii lui peste. De ce fac lucrul acesta ? Pentru ca motoarele de cautare, Google in cazul nostru, sunt suficient de proaste sau inca nu s-au prins de faptul ca figura aceasta e seo spam.

Citește mai mult

Concursuri Online – scurt istoric

Ieri s-a lansat Windows 7 in Romania, astazi am atins pragul de 7.000 de concursuri listate pe Concursuri Online care peste 7 zile aniverseaza 2 anisori de cand ruleaza sub WordPress.

Pentru unii un site care sa adune intr-un singur loc concursuri online poate parea un moft, pentru altii e o mana cereasca (ca sa nu zic mura-n gura), iar pentru mine e o pasiune transformata in succes. Dar in spatele acestui succes se ascund mai bine de 5 ani de perseverenta continua, asa ca in continuare voi incerca sa va prezint istoria romantata a unuia dintre cele mai vechi site-uri de concursuri online. Si chiar daca poate nu e prima initiativa de acest gen, este singura care a rezistat in timp…

Citește mai mult

Concursuri online pentru bloggeri: cand tu nu castigi, castiga restul (nu ceilalti)

Circula prin blogosfera o vorba tare interesanta: Ce face un blogger cand vrea putin trafic ? Organizeaza un concurs… (iar dupa ce nu mai are bani ca i-a dat pe premiul oferit in cadrul concursului mai pune un banner pe blog).

Cred ca pe fiecare blogger fara talent dar dornic de afirmare trecatoare l-a mancat buricele degetelor sa organizeze un concurs cu premii derizorii care sa-i umfle traficul si portofelul (daca nu v-ati prins portofelul se umfla si cand sufle vantul prin el). Altfel concursurile pentru bloggeri sunt organizate de cei cu dare de mana care au descoperit in blogosfera un instrument relativ ieftin de promovare si cu toate ca rezultatele nu sunt totdeauna extrordinare sunt cu mult peste cele obtinute prin metodele clasice de promovare.

Citește mai mult

Lista castigatori la Super Bingo Metropolis

Premiul de linie este 10 lei, cel de bingo 50 lei iar plata acestor premii se face la vanzatorii de bilete. Lista castigatori la Super Bingo Metropolis din data de 27 septembrie 2009: Intervalul de topuri puse la vanzare: 1001 – 3713 LINIE : la bila 18, cartonul nr. 292 din toate seriile vandute; SUPERLINIE: … Citește mai mult