Cainii care latra nu musca

Un fleac, m-au ciuruit… acesta as fi vrut sa fie titlul articolului de fata insa mi-am dat seama ca lucrurile sunt altfel decat am vrea noi sa ne imaginam ca sunt.

Ne imaginam ca avem tot timpul dreptate, probabil ne ajuta sa trecem peste stresul cotidian, insa daca schimbam pozitia cu 180 de grade si continuam sa sustinem in continuare ca avem dreptate… sigur e ceva putred in Danemarca.

Citește mai multCainii care latra nu musca

De ce ti-e frica, de aia nu scapi

„Dupa lupte seculare ce-au durat 30 de ani”, vorba lui Catavencu din „O scrisoare pierduta” de I.L.Caragiale, am primit un SMS care ma anunta ca am castigat un plin de benzina in valoare de 150 de lei.

Despre ce-i vorba? Despre concursul Castiga un plin la fiecare 15 minute sau carburant pe viata de la Petrom care sta sa se sfarseasca pe 15 septembrie a.c. la care am participat ca doar nu costa nimic, plinul la masina trebuie sa ti-l faci oricum ca e sau nu o promotie la mijloc. Cum n-aveam nici ce-a mai mica speranta ca voi castiga (am participat doar ca sa nu ramana neconsumat codul de pe talonul razuibil, asa de fantezie) n-am pastrat nici bonul fiscal, nici talonul razuibil si aceste doua hartiute sunt obligatorii pentru validarea premiului castigat.

Asa ca acum stau si ma oftic, nu trebuia sa am grija de cele 2 chestii decat 12 ore din momentul in care m-am inscris, si acum a cauta in gunoi dupa ele e imposibil ca am dus de aseara gunoiul si masina de la salubrizare a ridicat pubela cu gunoi. Oricum inca nu m-a sunat nimeni, asa ca inca mai pot spera ca cei de la Petrom sunt si ei oameni si vor intelege comicul de situatie…. daca nu, asta e… se intampla si la case mai mari…