Mos Craciun mi-a adus un laptop Apple MacBook Air

Mos Craciun a venit mai devreme la mine anul acesta si mi-a pus sub brad (brad pe care-l voi impodobi peste vreo 10 zile) un laptop Apple MacBook Air.

Se vede treaba ca am fost copil cuminte si mosul a citit scrisoarea mea in care i-am scris ca vreau sa-mi aduca un cadou care sa ma surprinda placut.

Citește mai multMos Craciun mi-a adus un laptop Apple MacBook Air

Felicitari de Craciun

Pana la Craciun au ramas mai putin de trei saptamani si deja febra pregatirilor pentru Sarbatorile de Iarna este in toi.

Deja Mos Nicolae a pus in ghetutele celor cuminti un dar oricat de simbolic a fost acesta. Iar Mos Craciun se pregateste sa puna sub bradul de Craciun toate acele cadouri despre care i-ati scris pe parcursul acestui an si despre care stie ca aveti mare nevoie (asa am citit undeva).

Tot in aceasta perioada uitam supararile si trimitem celor dragi si numai lor felicitari de craciun, doar ca acum nu o mai facem prin metoda clasica ci apelam la revolutionarul internet.

Castiga 2 costume de Craciunita

Se spune ca omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta… asa si blogger-ul nu trebuie sa lase pana in ultima clipa pregatirea cadourilor de Craciun ci trebuie sa caute din timp ceva frumos pentru cei dragi.

Daca sunteti barbat si nu aveti idee ce cadouri sa oferiti persoanei dragi de Craciun (sau daca sunteti de sex feminin si sunteti singure) puteti incerca sa participati la noul concurs lansat la apa pe site-ul de concursuri online: Castiga 2 costume de craciunite oferite de LookSexy, care dupa cum se poate intelege pune la bataie ca premii 2 costume de Craciunita.

Citește mai multCastiga 2 costume de Craciunita

Concurs de Craciun: castiga un laptop MSI Wind

Peste nici mai mult, nici mai putin de 2 luni de zile si cei mari si cei mici il vor astepta pe Mos Craciun sa le aduca un cadou pentru ca au fost cuminti si ascultatori…

Cum nu puteam sa stau deoparte mi-am spus sa intru si eu in pielea lui Mos Craciun si sa ofer un dar cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, nu oricum ci sub forma unui concurs de Craciun cu un premiu ravnit si de cei mai obraznici copii: un laptop MSI Wind numai bun de luat pretutindeni.

Ce ai de facut pentru a intra in gratiile Mosului ? Nimic altceva decat sa te abonezi la newsletter-ul Craciunul la Romani si sa te rogi ca pana pe 31 decembrie 2009 numarul celor care tanjesc dupa astfel de Cadouri de Craciun sa atinga pragul de 10.000 de abonati, altfel Mos Craciun nici nu se oboseste sa-si inhame renii la sanie pentru a veni cu cadouri. Acest minim 10.000 de abonati la newsletter pare o piatra de incercare destul de grea, chiar imposibil de urnit la prima vedere, dar pana acum de la lansarea concursului s-au abonat peste 3.000 de persoane fiind astfel in grafic.

Iar daca nu ati fost atat de cuminti incat Mos Craciun sa va aleaga fericitul castigator tot aveti de castigat vizitand site-ul Craciunul la Romani de unde puteti trimite Felicitari de Craciun celor dragi, sau descoperi Colinde de Craciun din perioada Sarbatorilor de Iarna.