Allview F2 Crony lansare oficiala prin site-ul de reduceri Groupon

Stati cu ochii pe Groupon caci urmeaza o lansare oficiala de produs: telefonnul mobil dual sim cu touchscreen Allview F2 Crony

Noul telefon dual SIM touchscreen Allview F2 Crony va fi lansat oficial luni, 20 iunie si va putea fi achizitionat la pretul de 269 lei fata de pretul recomandat de 349 lei, doar in perioada 20 – 21 iunie.

Anuntul initial legat de lansarea acestuia prin platforma de promovare Groupon este temporar suspendat din cauza unor dezacorduri cu privire la termenii promotiei. Produsul poate fi achizitionat prin intermediul formularului de comanda din site-ul Allview.

F2 Crony este un telefon mobil Dual SIM touchscreen care se adreseaza tinerilor cu personalitate puternica si nonconformista prin meniul inedit dar si prin forma si culorile care ii definesc design-ul. Ca trasaturi principale F2 Crony are un ecran tactil de 3 inch, dimensiuni de 107x53x12,5 mm, camera foto cu flash si conectivitate la internet prin GPRS si EDGE.

Windows 7 cu reducere 90%, o idee pentru reduceri colective

De cand au aparut site-urile de reduceri/cumparaturi colective le-am tot luat pe toate la rand cu speranta ca poate-poate voi pune mana pe un chilipir.

Din pacate insa nimic dar absolut nimic din oferta reducerilor colective nu m-a satisfacut si rand pe rand m-am dezabonat de la newsletter-ul acestora. Ca dupa ce am dat dezabonare/unsubscribe n-am fost bagat in seama de unii, ba mai mult m-am trezit ca primesc oferte si de la cei la care nu m-am inscris, sau ca unii profita de naivitatea utilizatorilor si trimit oferta cu adresele de e-mail la vedere, e cu totul alta poveste.

Citește mai multWindows 7 cu reducere 90%, o idee pentru reduceri colective