Vrabia malai viseaza si Boc masini electrice pe autostrazile lipsa ale Romaniei

Vrabia malai viseaza, calicul praznic, cainele oase si… stimabilul nostru prim-ministru Boc viseaza frumos la masini electrice plus infrastructura necesara acestora desi nu suntem in stare sa construim o retea de autostrazi cum au altii. Curentul ecologist se pare ca a devenit o moda si a prins in mrejele sale chiar si guvernul unei tari balcanice care n-a evoluat in ceea ce priveste esenta lucrurilor, aflandu-se in aceasta privinta cu zeci de ani in urma Europei.

Citește mai multVrabia malai viseaza si Boc masini electrice pe autostrazile lipsa ale Romaniei

Eschivare, inconsistenta si „succesuri”

Acestea au fost cuvintele de ordine de aseara din emisiunea de la TVR 1 unde s-au intalnit pentru un dialog deschis cei 3 grei care candideaza la fotoliul de presedinte al Romanie.

Mircea Geoana s-a eschivat tot timpul si a incercat sa pozeze in bunul samaritean caruia ii pasa de aproapele sau… dincolo de aparenta m-a convins insa ca odata ajuns presedinte va incerca sa fie un haiduc al ciumei rosii care va lua de la cei ce muncesc si va da la cei care il voteaza si asteapta asistenta sociala din partea statului. Singurul lucru care mi-a placut la Geoana aseara a fost finalul, gestul de a oferi cate un buchet de trandafiri posibilelor prime-doamne, de a-si felicita contra-candidatii si nu in ultimul rand afirmatia: fie ca cel mai bun sa castige…

Citește mai multEschivare, inconsistenta si „succesuri”