3,25% dobanda la creditul pentru locuinta, publicitate inselatoare de la Unicredit Tiriac Bank

De vreo cateva zile vad ca spatiile de publicitate au fost invadate de o reclama de la Unicredit Tiriac Bank care lasa sa se inteleaga ca s-ar oferi bani pentru achizitionarea de locuinte la miraculoasa dobanda de 3,25% / an.

Nu se precizeaza daca moneda in care se acorda creditul este in lei, euro sau alta moneda. Am presupus ca e vorba de euro si timp de cateva zile am rezistat tentatiei de a da click pentru a vedea despre ce este vorba.

Citește mai mult3,25% dobanda la creditul pentru locuinta, publicitate inselatoare de la Unicredit Tiriac Bank

Cat m-ar costa pe mine „Prima Casa”

Se stie deja ca programul electoral al guvernului „Prima Casa” a intrat in linie dreapta, doua banci avand deja primul client la aceste tipuri de credite (e vorba de BRD si Transilvania). Mi-am zis sa cochetez cu ideea de a fi proprietar si am purces la Banca Transilvania a carui client sunt de ceva vreme. … Citește mai mult Cat m-ar costa pe mine „Prima Casa”

Criza economica intre mit si realitate

Unde spuneati ca e criza ? La noi in Romania ???

Nu prea cred… in ianuarie 2009 dobanda la depozitul economii la vedere se apropia de pragul de 15%, acum la mai putin de jumatate de an aceasta dobanda a ajuns la doar 10%. Sau aceasta inseamna ca e criza, cand dobanzile acordate pentru economiile atrase de la populatie scad ?!

Citește mai multCriza economica intre mit si realitate