Do Follow Blog

Dupa lupte seculare ce-au durat vreo 9 luni am luat taurul de coarne si incepand de astazi comentariile celor care detin un blog vor avea link-uri cu atributul do follow.

A durat atat de mult ca sa ajung sa fac acest pas nu datorita faptului ca as fi rau intentionat ci pentru ca toate pluginurile WordPress pentru comentarii cu  link direct (do follow) pe care le-am incercat n-au dat rezultate.

Citește mai multDo Follow Blog

Ciocoii vechi si noi

Poate titlul acestui articol va aminteste de romanul „Ciocoii vechi si noi” al lui Nicolae Filimon, dar nu e vorba despre altceva decat de o simpla coincidenta ceea ce urmeaza sa scriu neavand nici o legatura cu respectiva carte sau poate exista oarece asemanari dar orice potrivire cu realitatea este pur intamplatoare.

Spuneam in articolul Promovare blog: comenteaza articolele pe care le citeste pe alte bloguri ca a comenta articolele citite pe alte bloguri poate fi o modalitate indirecta de promovare a propriului blog. Aceasta in conditiile in care nu postezi comentarii doar de dragul de a comenta pentru a-ti promova blogul ci pentru ca ai de spus ceva in legatura cu subiectul tratat de bloggerul pe care-l comentezi. Nu o sa ma repet amintitu-va care sunt avantajele si dezavantajele acestui gest, dar daca sunteti interesati puteti afla citind articolul cu pricina.

Citește mai multCiocoii vechi si noi

140follow – plugin wordpress

In articolul Promovare blog: comenteaza articolele pe care le citeste pe alte bloguri spuneam printre altele ca a comenta articolele de pe alte bloguri e un mod elegant si destul de facil de a aduna back-link-uri cat timp comentariile pe blogul respectiv sunt cu do-follow.

Implicit WordPress vine cu atributul no-follow pentru link-urile postate in comentarii dar acest lucru poate fi schimbat cu ajutorul unor pluginuri wordpress. Aveti de ales intre a oferi link-uri directe (do-follow) oricarui comentator sau… puteti fi putin mai pretentiosi oferind link direct doar acelor comentatori care chiar incearca sa spuna ceva.

Citește mai mult140follow – plugin wordpress