Eurovision Reloaded

In urma cu un an de zile ma intrebam daca A fost sau n-a fost Eurovision ? Pe scurt, daca nu aveti chef sau rabdare sa cititi articolul, va spun ca eram revoltat pe atitudinea poporului roman care inainte de finala Eurovision 2009 vedea Romania pe podium insa dupa ce ne-am clasat abia pe locul 19 atitudinea ni s-a schimbat cu 180 de grade iar laudele si aprecierile de dinainte s-au transformat in improscari cu noroi.

Anul acesta am avut sansa de a ocupa locul 3 la Eurovision si istoria se repeta intr-o anumita masura: inainte de finala Ovi si Paula Seling nu prea erau priviti cu incredere de catre co-nationali, ba chiar s-a pus in discutie calitatea piesei cu care participa Romania la Eurovision. Dupa ce faptele au demonstrat altceva decat ceea ce se credea in loc sa ne vedem de-ale noastre ne umflam in pene cu un aer de-a dreptul nesimtit: dupa ce ieri te-ai lepadat de ei, astazi ii pupi si-i ridici in slavi de parca ai fi crezut dintotdeauna in resusita lor…

Citește mai multEurovision Reloaded

Google si duplicitatea in promovarea contextuala

De cand a aparut publicitatea contextuala Google in Romania a inflorit, pe de o parte raiul spamerilor care au lansat site-uri de tip MFA (made for adsense) in speranta ca se vor imbogati peste noapte, fara a se gandi catusi de putin ca un cititor care nu va gasi nimic relevant pe acele site-uri nu se va mai intoarce. Iar pe de alta parte s-a incetatenit ideea in randurile celor ce doresc sa-si faca reclama ca poti investind putin poti obtine rezultate spectaculoase.

Citește mai multGoogle si duplicitatea in promovarea contextuala

A fost sau n-a fost Eurovision

Nu sunt pasionat de muzica, fotbal si alte asemenea lucruri intr-atat cat sa scriu despre aceste lucruri pe blog. Dar cu toate acestea nu pot sa nu remarc printre picaturi atitudinea duplicitara a poporului roman: inainte de semi-finala, respectiv finala Eurovision, romanca a fost adulata la propriu. Era clasata chiar printre favorite, multi se asteptau chiar sa castige macar unul din locurile pe podium daca nu chiar pozitia de frunte. Ce mai atata vorba, toata lumea n-avea decat cuvinte de lauda despre ea.

Dupa ce Eurovisionul s-a incheiat si Romania a iesit abia pe locul 19 acei lupi moralisti care mai inainte o pupau peste tot pe concurenta Romaniei au intors acum armele impotriva ei folosind tot felul de invective pe care din motive lesne de inteles nu vreau sa le expun aici. Elena e aceeasi persoana care a fost si in urma cu o saptamana si cu toate acestea e privita ca oaia neagra a familiei muzicii romanesti sau piaza rea a Romaniei.

Citește mai multA fost sau n-a fost Eurovision