Sa profitam… sa nu profitam… mai bine scriem pe blog

Profitam.ro este unul din site-urile gen Groupon din Romania si ca orice roman dornic de chilipiruri m-am abonat si eu la newsletter-ul lor pentru reducerile din Brasov.

De saptamana aceasta, sau poate de saptamana trecuta, am inceput sa primesc zilnic oferte de la ei insa pana acum nu mi-a atras nimic atentia.

Astazi insa mi-a sarit ceva in ochi… nu o oferta spectaculoasa ci faptul ca newsletter-ul e trimis astfel incat se pot vedea adresele de e-mail ale tuturor abonatilor (la prima vedere e vorba de cateva mii de adrese – update: aproximativ 9.000 adrese de e-mail).

Citește mai multSa profitam… sa nu profitam… mai bine scriem pe blog

Newsletter – plugin wordpress

Daca avem in discute un blog colectiv, chiar un blog specializat pe o anumita nisa, un astfel de plugin wordpress Newsletter se va dovedi deosebit de util in a pastra legatura cu cititorii.

Stiu ca cel mai la indemana mijloc de a informa cititorul este fluxul de stiri RSS, dar pluginul de fata poate fi folosit si pentru a transmite altceva decat continutul blogului (de exemplu, un sponsor doreste sa ofere un discount cititorilor fideli dar nu vrea sa faca subiectul unui articol). Totusi nu l-as recomanda decat daca aveti cateva mii de vizitatori unici pe zi si macar 1.000 de abonati la feed RSS.

Citește mai multNewsletter – plugin wordpress